Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Για δεύτερη χρονιά το «LesvosTrail»

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα τρέξουν τον αγώνα των 40 χλμ που περνά από τον ορεινό όγκο του Λεπέτυμνου - φτάνοντας σε υψόμετρο 900+ μέτρων. Μία ημέρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί νυκτερινός αγώνας 8 χλμ

Επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, μετά την περσινή πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, το LesvosTrail, του μεγάλου ορεινού αγώνα δρόμου της Λέσβου που πραγματοποιείται στον Μόλυβο και την ευρύτερη περιοχή.

Δεκάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα τρέξουν τον αγώνα των 40 χλμ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

Ο αγώνας ξεκινά από τον Μόλυβο και οι αθλητές θα πρέπει να τρέξουν σε μια απαιτητική και σε ορισμένα σημεία δύσβατη διαδρομή, που περνά από τον ορεινό όγκο του Λεπέτυμνου - φτάνοντας σε υψόμετρο 900+ μέτρων!

Εκτός από τον κυρίως αγώνα, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν αγώνες σε τρεις ακόμη διαδρομές:

Ο αγώνας Lesvos Running των 18 χλμ αποτελεί μια πιο σύντομη και λιγότερο απαιτητική εκδοχή του κυρίως αγώνα και θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή του Μολύβου και του Βαφειού, ενώ ο αγώνας δυναμικού βάδην Lesvos Walk των τεσσάρων χιλιομέτρων θα «περάσει» τους αθλητές μέσα από τον παραδοσιακό οικισμό του Μολύβου.

Στο αλσύλλιο του χωριού θα πραγματοποιηθεί και το Lesvos Kids, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία μιας πρώτης γνωριμίας με τους αγώνες δρόμου βουνού.

Για πρώτη φορά φέτος, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει κι νυκτερινό αγώνα.

Το Molyvos Night Running είναι μια διαδρομή 8 χλμ, που θα περνά μέσα από τον οικισμό του Μολύβου και το ιστορικό του κέντρο, το μεσαιωνικό Κάστρο, και την περιοχή γύρω από τον οικισμό.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια