Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Του Τάσου Βακαλόπουλου

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση σχετικά εύκολα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Βασικά, όμως, η ομάδα του Πειραιά απέκλεισε την Παρτίζαν γιατί πήρε πέντε γκολ από τέσσερις παίκτες. Οι Σέρβοι είχαν ευκαιρίες και στα δύο παιχνίδια, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν, γι' αυτό και ο τεχνικός τους Τζούκιτς τόνισε ότι μέτρησε η εμπειρία των γηπεδούχων, παρ' ότι η ομάδα του ήταν ισάξια του Ολυμπιακού και στα δύο παιχνίδια!

Η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι σίγουρα ήταν εξαιρετική στο Βελιγράδι, ενώ στο Φάληρο παίζοντας με τρία "δεκάρια", τους Οφόε, Φορτούνη και Μαρίν, ήταν σαν να έδινε παιχνίδι επίδειξης! Αυτό έδωσε το δικαίωμα στην Παρτίζαν να βρίσκει χώρους και να απειλεί τους "Πειραιώτες". Σεμπά και Ζντιέλαρ, με την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο στην επανάληψη, έκοψαν τη φόρα των Σέρβων, ενώ ο Βούκοβιτς δείχνει πως είναι ο κεντρικός αμυντικός που ήθελε ο Ολυμπιακός.

Πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", αφού πάνω από 25.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο φαληρικό στάδιο παρ' ότι είμαστε στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

Μετά το 0-2 της Αθήνας ήταν πρακτικά αδύνατο για την ΑΕΚ να πάρει πρόκριση μέσα στη Μόσχα. Πολύ περισσότερο δε, όταν απέναντί της είχε μια ομάδα καλύτερη και σε ατομικό, αλλά σε ομαδικό επίπεδο, όπως ήταν η ΤΣΣΚΑ. Η εμφάνιση όμως της "Ένωσης" στη Ρωσία ήταν σαφώς ανώτερη απ' ό,τι στο πρώτο παιχνίδι, δίνοντας ελπίδες για μια καλύτερη συνέχεια.

Ο Χιμένεθ, παίζοντας με σύστημα 3-5-2, περιόρισε τους κινδύνους για την εστία της ομάδας του, ενώ είδε και τους παίκτες του να έχουν τον έλεγχο του αγώνα!

Στην ΑΕΚ δεν λείπουν πολλά πράγματα, όμως για να γίνει πιο ανταγωνιστική δύο καλές μετεγγραφές θα τη βοηθούσαν εξαιρετικά...

Στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ είδαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο παρ' ότι αρκετές ομάδες βρίσκονται στο πρώτο τους αγωνιστικό στάδιο. Μεγάλη έκπληξη η Μπασακσεχίρ από την Τουρκία, που έβγαλε "εύκολα" έξω από τη διοργάνωση την Μπριζ, εξαιρετική η Κοπεγχάγη, με πολύ καλά στοιχεία η Ριέκα, η Στεάουα, η Νις και η απρόβλεπτη Αστάνα. Ικανές για όλα στη συνέχεια Γιανγκ Μπόις και ΑΠΟΕΛ...

Στο ποδόσφαιρο μεγάλο ρόλο παίζει η τακτική σε όλα τα επίπεδα, και το πλάνο. Κάτι που δείχνουν ότι έχουν φέτος οι προαναφερόμενες ομάδες, αλλά και ο Ολυμπιακός...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL