Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Η κεντρική διαχείριση είναι στον αέρα, με τη Forthnet και τη Σούπερ Λιγκ να κάθονται μεν στο ίδιο τραπέζι πριν από λίγες ημέρες, αλλά να διαπιστώνεται μεγάλη διαφορά ανάμεσά τους. Η συνάντηση λόγω των διαφορών ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν κράτησε πολύ!

Η συνδρομητική τηλεόραση πρότεινε μείωση στο συμβόλαιο της νέας αγωνιστικής περιόδου 18%, δηλαδή 7,2 εκατ. ευρώ (!), επικαλούμενη απαξίωση του ποδοσφαιρικού προϊόντος με ευθύνη της Λίγκας και την ΠΑΕ, που φαίνεται από τη μείωση της προσέλευσης των φιλάθλων στα γήπεδα, την αδυναμία εξεύρεσης χορηγών από πλευράς της διοργανώτριας αρχής και τη μείωση συνδρομητών.

Η Σούπερ Λιγκ, που συνεδρίασε για το θέμα, κράτησε σκληρή γραμμή σε πρώτη φάση. Ζήτησε, για να μπει σε μια συζήτηση περί μείωσης, να της επιστραφούν 6 εκατ. ευρώ περίπου κρατηθέντα χρήματα της σεζόν που τελείωσε! Η συνδρομητική από την πλευρά της θεωρεί πως είναι νομικώς παρακρατηθέντα από τις ρήτρες για την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος 2016-2017, αλλά ο συνεταιρισμός επανήλθε τονίζοντας πως μέσα σε αυτά υπάρχουν και δόσεις οφειλόμενες!

Η Σούπερ Λιγκ πάντως, εφόσον καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα από τη συνδρομητική, τότε είναι διατεθειμένη να δεχτεί μείωση του νέου συμβολαίου μέχρι 8%, δηλαδή 3,2 εκατ. ευρώ. Το θέμα πάντως αναμένεται να τραβήξει, αφού οι άνθρωποι της Forthnet σκέφτονται και το... χαρτί της διάλυσης της κεντρικής διαχείρισης (!) έχοντας σκοπό να συμφωνήσουν ξεχωριστά με κάποιες ΠΑΕ!

* Το χρώμα του χρήματος δελέασε τον Μάρκους Μπεργκ, που πήγε στη ζάπλουτη Αλ Αΐν. Ο Παναθηναϊκός έχασε το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί που διέθετε (δεν κατέβαλε τα οφειλόμενα στον ποδοσφαιριστή στις 10 Ιουνίου) και αναγκάστηκε να οδηγηθεί σε συμβιβασμό ήττας...

Τώρα την υπόθεση αντι-Μπεργκ, που είναι ιδιαίτερα δύσκολη, χειρίζεται προσωπικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος "σκανάρει" αρκετούς σέντερ φορ έχοντας ήδη ξεχωρίσει τρεις! Πάντως η προσφυγή του Μπεργκ έφερε και το τέλος εποχής του Λυμπερόπουλου στον Παναθηναϊκό, αφού σε αυτόν χρέωσε ο Αλαφούζος την τροπή που πήρε η υπόθεση!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL