Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.7°C15.2°C
4 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.0°C16.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.8°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
2 BF 77%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ / Τρεις αγωνιστικές "κεκλεισμένων" ο Ολυμπιακός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ / Τρεις αγωνιστικές "κεκλεισμένων" ο Ολυμπιακός

To Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τον Ολυμπιακό για όσα διαδραματίστηκαν στο ημίχρονο της αναμέτρησης στο "Γ. Καραϊσκάκης" την 1η Απριλίου στο ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά. Ο αθλητικός δικαστής δέχθηκε μεν ότι υπήρξε χρήση βίας εναντίον μελών της αποστολής της χανιώτικης ομάδας, χωρίς όμως να προκληθεί τραυματισμός, κάτι που θα ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους «ερυθρόλευκους».

Εφόσον δεν αλλάξει η ποινή στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών τα πρώτα πέντε παιχνίδια του στο επόμενο πρωτάθλημα, αφού έχει τιμωρηθεί με ακόμη δύο αγωνιστικές για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η ποινή που επιβλήθηκε προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σταμάτη Γαρρή να κάνει την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

"Αλήθεια, σήμερα χάλασε η αθλητική δικαιοσύνη στην Ελλάδα; Μέχρι σήμερα ήταν απόλυτα σωστή; Ακόμα περιμένουμε πότε θα μας κάνουν την τιμή να αποφασίσουν τις ποινές για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, ώστε να δούμε τελικά πού θα καθίσει η μπίλια των απόψεων για τη δικαιοσύνη της... δικαιοσύνης. Τελικά, μόνο ο Παναθηναϊκός την πλήρωσε. Αλλά αυτό φυσικά δεν ενοχλεί τους τέως και τους νυν χαλίφηδες. Και αυτή είναι η μόνη αλήθεια..."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL