Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Στα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ήταν σαφές ότι θα κρινόταν το δεύτερο εισιτήριο για τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αν ο ΠΑΟΚ περνούσε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη και η ΑΕΚ δεν επικρατούσε στη Λεωφόρο, το προβάδισμα του "Δικέφαλου" θα μεγάλωνε πολύ. Έτσι, λοιπόν, συνέβη και η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, που θα πάρει και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα χαρτιά λόγω της διακοπής του, ετοιμάζει τον σχεδιασμό της για τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη.

Ο ΠΑΟΚ συνάντησε στη Νέα Σμύρνη έναν Πανιώνιο αποδεκατισμένο (με έξι βασικούς εκτός ενδεκάδας!) περνώντας σχετικά ένα "εύκολο" απόγευμα. Οι "Νεοσμυρνιώτες" με τρεις 18χρονους στην ενδεκάδα τους προσπάθησαν όσο μπορούσαν.

Στη Λεωφόρο αμέσως μετά ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη κυνηγώντας τώρα την τρίτη θέση, που τον αφήνει έξω από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ιουλίου... Οι "πράσινοι", παρά τις ελλείψεις τους, με Κουρμπέλη, Ζέκα και Λουντ στη μεσαία γραμμή και Κλωναρίδη, Λέτο μπροστά, παρουσιάστηκαν ψυχωμένοι παίρνοντας δίκαια το τρίποντο.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη για να διεκδικήσει από τον ΠΑΟΚ την πρώτη θέση, όμως το σχήμα που παρουσίασε ο Χιμένεθ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" δεν λειτούργησε για άλλη μια φορά καλά! Παρ' ότι στο β' ημίχρονο ο Ισπανός τεχνικός "φρέσκαρε" την ομάδα του με τρεις επιθετικούς (Αλμέιδα, Πατίτο, Μπακασέτα), ο Παναθηναϊκός ήταν πιο απειλητικός!

Στην "Ένωση" σίγουρα τα προβλήματα είναι πολλά και η ευθύνη του Χιμένεθ είναι η λγότερη. Βλέπετε η ΑΕΚ ίσως να μην έπαιζε στα πλέι οφ, αν ο Ισπανός προπονητής δεν ερχόταν στη χώρα μας...

Σήμερα τα πλέι οφ συνεχίζοντας με τις συναντήσεις Παναθηναϊκού - Πανιωνίου στη Λεωφόρο (6.15 μ.μ.) και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο (8.30 μ.μ.).

Σούπερ Λιγκ: Έντονες αντιδράσεις, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε στις τάξεις του Ηρακλή, η απόφαση της διοργανώτριας αρχής του επαγγελματικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με την οποία αφαιρούνται τρεις βαθμοί από τον "Γηραιό" με συνέπεια τον υποβιβασμό του.

Ο Λεβαδειακός λοιπόν παραμένει στην κατηγορία και ο Κομπότης... δικαιώνεται!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL