Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Σούπερ Λιγκ: Δίκαιη επικράτηση της "Ένωσης" στην Τούμπα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Σούπερ Λιγκ: Δίκαιη επικράτηση της "Ένωσης" στην Τούμπα

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, από τις ενδεκάδες καταλάβαινες πόσο ευχαριστημένος από τον τελικό του Κυπέλλου ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς και πόσο προβληματισμένος ο Χιμένεθ.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν άλλαξε τίποτα στη βασική του ομάδα, σε αντίθεση με τον Ισπανό προπονητή, που άλλαξε τη μεσαία του γραμμή, με αποτέλεσμα η ομάδα του να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, να πετύχει ένα γκολ και να χάσει άλλα τρία! Στην επανάληψη ο Ενρίκε ως αλλαγή και ο Πρίγιοβιτς, που είχε "ξεκοπεί" στο α' ημίχρονο, βελτίωσαν την εικόνα του "δικεφάλου του Βορρά", όμως και πάλι την κλασική ευκαιρία για γκολ την είχε η "'Ενωση". Με αυτή τη νίκη (0-1) η ΑΕΚ "πήρε κεφάλι" στο μίνι πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα περάσει από την πιο δύσκολη έδρα.

Νωρίτερα στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Παναθηναϊκός έκαναν ό,τι μπορούσαν για να νικήσουν, όμως τελικά έμειναν στο 1-1. Οι "πράσινοι" καλύτεροι στο πρώτο μέρος με εκπληκτικό σουτ του Μπεργκ, παρ’ ό,τι έμειναν με 10 παίκτες από νωρίς (12'), όταν πήρε κόκκινη ο Ζέκα. Στο β' ημίχρονο ο Πανιώνιος κέρδισε μέτρα, είχε μεγάλη κατοχή μπάλας και ισοφάρισε με κεφαλιά του Μασούρα. Στη συνέχεια πίεσε, αλλά οι Σοτζέι, Λάμπρου και Μπεν δεν βρήκαν μια σωστή μεταβίβαση σε ελεύθερο συμπαίκτη σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις.

Η βαθμολογία: ΑΕΚ 3, ΠΑΟΚ 2, Παναθηναϊκός 2, Πανιώνιος 1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL