Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Με εννέα ψήφους και παρά τα τρία "όχι" από ΠΑΟΚ, Λάρισα, Κέρκυρα, το "λευκό" του Λεβαδειακού και την απουσία των Βέροια Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα, επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και τα πλέι οφ ξεκινούν σήμερα.

Το απόγευμα η συνάντηση Πανιωνίου - Παναθηναϊκού (6.15 μ.μ., Nova) στη Νέα Σμύρνη και το βράδυ στην Τούμπα ο αγώνας ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (8.30 μ.μ., Nova). Για τα παιχνίδια αυτά, με το τέλος της κανονικής περιόδου, η γνώμη μας είναι γνωστή.

Κανένα σοβαρό πρωτάθλημα δεν μπορεί να έχει στο πρόγραμμά του πλέι οφ και το ποδόσφαιρο δεν είναι... μπάσκετ, ώστε να παίζουν συνέχεια μεταξύ τους οι ομάδες για οικονομικούς λόγους!

Η αγωνιστική περίοδος είναι μία και, αν η μικρομεσαία ομάδα καταφέρει με τύχη να τερματίσει πρώτη, δεν μπορείς να την υποχρεώνεις να ξαναπαίζει με ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, έτοιμες στη συμπληρωματική περίοδο να της κλέψουν τον τίτλο, τον οποίο με ηρωική προσπάθεια κατέκτησε!

Καμία λίγκα σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες δεν θα τολμούσε να σκεφτεί αγώνες κατάταξης σε κορυφή και... ουρά. Το ποδόσφαιρο κυριαρχεί σε όλον τον πλανήτη, γιατί πάντα παραμονεύει η έκπληξη, και αυτήν την αφανίζεις όταν ανακαλύπτεις τα πλέι οφ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Γιουβέντους νίκησε και στον δεύτερο ημιτελικό τη γεμάτη ενθουσιασμό και νιάτα Μονακό, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης, χρειάστηκε για ένα ημίχρονο στη ρεβάνς με τη μαχητική Ατλέτικο του Σιμεόνε, που στο 16' του αγώνα προηγήθηκε με 2-0 στο καυτό "Βιθέντε Καλντερόν"!

Οι "ροχιμπλάνκος" μπήκαν με αστείρευτη επιθετικότητα στον αγώνα και οι "μερένχες" έφτασαν μέχρι... την "κόλαση". Τελικά ο Ίσκο (κορυφαίος) έβγαλε από το αδιέξοδο την ομάδα του Ζιντάν μειώνοντας στο 42' το σκορ και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την ευκαιρία να προσθέσει ακόμη ένα λαμπερό πετράδι στο στέμμα της, αφού, αν υποτάξει τη Γιουβέντους στον τελικό της διοργάνωσης στο Κάρντιφ στις 3 Ιουνίου, θα γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά δύο σερί χρονιές το Τσάμπιονς Λιγκ! Από την άλλη μεριά η απίστευτη φέτος Γιουβέντους, βλέποντας τον αγώνα στο "Καλντερόν", χαμογέλασε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL