Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Βράδυ Τρίτης στη Μαδρίτη. "Χάσαμε" για αρχή την Ατλέτικο. Την ομάδα που γνωρίζει όσο καμιά άλλη πώς να πνίγει τον αντίπαλο, να τον εκνευρίζει με δυνατά φάουλ, να του κόβει τον ρυθμό και να χτυπάει στην κόντρα.

Κι όμως η Ρεάλ του Ζινεντίν Ζιντάν ούτε που ίδρωσε! Ναι, η "βασίλισσα" αντιμετώπισε την πίεση του απαιτητικού κόσμου στο Μπερναμπέου που αμφισβητεί τις επιλογές του Γάλλου προπονητή με τον τρόπο της. Δηλαδή λέγοντας ότι "εμείς κάνουμε παιχνίδι όπως ξέρουμε".

Η Ρεάλ μπορεί να μην ήταν καταιγιστική, ήταν όμως ουσιαστική και μελετημένη. Κορυφαίος με την Μπάγερν Μονάχου ο Ρονάλντο, κορυφαίος και με την Ατλέτικο, που έκανε χατ τρικ! Ο Πορτογάλος, που παίζει τώρα σαν καθαρό φορ, δείχνει ότι θα σκοράρει κατά ριπάς για αρκετά ακόμη χρόνια!

Ο Ντάνι Αλβές, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν και ο Τζίτζι Μπουφόν, ήταν οι πρωταγωνιστές στο Μόντε Κάρλο. Η βραζιλιανοαργεντίνικη συμφωνία στην επίθεση και η κάλυψη του Ιταλού πορτιέρο στην άμυνα οδήγησαν τη Γιουβέντους στο 2-0 επί της Μονακό και τη στέλνουν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κάρντιφ στις 3 Ιουνίου.

Οι Ιταλοί έσβησαν και την εκπληκτική επίθεση της ομάδας του Ζαρντίμ, που δεν κατάφερε να βρει ανοιχτούς διαδρόμους.

Σούπερ Λιγκ: Θερμό αναμένεται το αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, αφού ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και αυτό της μερικής επικύρωσης της τελικής βαθμολογίας, που έχει να κάνει με τις θέσεις 1 έως 5, όπως και τον ορισμό χρόνου έναρξης των αγώνων των πλέι οφ.

Με βάση τα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό με τις υποθέσεις του Ολυμπιακού, στις οποίες μετά τον ΠΑΟΚ παρεμβαίνει και ο Πλατανιάς (!), ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η σχετική συνεδρίαση. Από την άλλη μεριά οι "ερυθρόλευκοι" γιορτάζουν σήμερα στο "Καραϊσκάκης" το 44ο Πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Το πρόγραμμα (8.30 μ.μ.) με ελεύθερη είσοδο δεν περιλαμβάνει τη διεξαγωγή κάποιου αγώνα, αλλά μια συναυλία ("Μέλισσες") και τις βραβεύσεις των θρύλων του συλλόγου και των ερασιτεχνικών τμημάτων που πρωταγωνιστούν και στην Ευρώπη!

Άνω - κάτω ο Παναθηναϊκός μετά την απαράδεκτη διαιτησία του Κύζα στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στο στόχαστρο του κόσμου η διοίκηση, που δεν προστάτεψε την ομάδα. Άστοχες και οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη μετά τον δεύτερο ημιτελικό περί εντιμότητας στο ποδόσφαιρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL