Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / Παναθηναϊκός: Έφθασε το πούλμαν, ρεπό οι παίκτες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / Παναθηναϊκός: Έφθασε το πούλμαν, ρεπό οι παίκτες

Το πούλμαν της επιστροφής του Παναθηναϊκού από την Κωνσταντινούπολη έφθασε λίγο μετά τις 7.00 το πρωί χθες στην Αθήνα και προπονητής του Τσάβι Πασκουάλ, μετά την ταλαιπωρία των 16 ωρών που διήρκεσε το ταξίδι, αποφάσισε να δώσει διήμερη άδεια στους παίκτες του, όχι μόνο λόγω της σωματικής κούρασης στην οποία υποβλήθηκαν, αλλά και για να αποφορτιστούν ψυχολογικά μετά τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διήμερο.

Πριν οι "πράσινοι" μπουν και πάλι στις προπονήσεις θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Πασκουάλ με τη διοίκηση της "πράσινης" ΚΑΕ, όπου οι δύο πλευρές θα συζητήσουν την τιμωρία ή όχι των τεσσάρων παικτών που αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν, αλλά ενδεχομένως και την παραμονή ή όχι του Καταλανού τεχνικού στο "τιμόνι" της ομάδας.

* Μετά τη στάση του Κρις Σίνγκλετον και την επιλογή να ταξιδέψει με το αεροπλάνο (μαζί με τους Τζέιμς, Φώτση και Γκάμπριελ) δεν αποκλείεται να λυθεί και το διετές συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Σ' αυτήν την περίπτωση ο Αμερικανός αναμένεται να βρει αμέσως "στέγη", καθώς τον θέλει στην Μπαρτσελόνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που τον είχε παίκτη και στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL