Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.7°C25.1°C
4 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.4°C19.6°C
4 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.9°C22.3°C
3 BF 26%
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / Σήμερα AEK - Oλυμπιακός στη ρεβάνς του 1-2
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / Σήμερα AEK - Oλυμπιακός στη ρεβάνς του 1-2

Μπροστά σε 30.000 και πλέον θεατές η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (7.00 μ.μ., ΟΤΕ ΤV) στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Η "Ένωση" έχει πρώτο λόγο για την πρόκριση μετά το 1-2 του "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά και ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Ο Ρόναλντ Βάργκας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση και ο Μανόλο Χιμένεθ τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή. Αντίθετα, έμεινε εκτός αποστολής ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, που ακόμα είναι ανέτοιμος, ο Χρήστος Αραβίδης, ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Βινίσιους Ντε Φρέιτας. Η 18μελής αποστολή είναι: Ανέστης, Μπάρκας, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Αλμέιδα, Αραούχο, Πέκχαρτ.

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Σεμπά για την εκτός φάσης τρικλοποδιά στον Αραούχο και δεν παίζει σήμερα στο ΟΑΚΑ. Το δικαιοδοτικό όργανο τιμώρησε τον Βραζιλιάνο μέσο για βιαιοπραγία και όχι για απόπειρα (τιμωρείται με δύο αγωνιστικές), όπως ανέφερε αρχικά το κατηγορητήριο.

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού έμειναν οι Μανθάτης, Σισοκό, Παρέδες, Λεάλι και Βιάνα. Ο Τάκης Λεμονής υπολογίζει στους παρακάτω 19 παίκτες: Ανδρούτσο, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτη, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Καπίνο, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσο και Ρομαό.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Χρήστο Μπαλτά (Αχαΐας).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL