Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.8°C20.7°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C18.8°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C20.8°C
3 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C16.3°C
1 BF 53%
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Ευρωλίγκα: Για το... θαύμα ο Παναθηναϊκός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Ευρωλίγκα: Για το... θαύμα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση μετά τις δύο ήττες από τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ και μόνο με νίκη σήμερα (9.45 μ.μ., Nova) στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζει στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε κατά τη χθεσινή αναχώρηση της αποστολής των "πράσινων":

"Θεωρώ πως έχουμε κάνει καλή προετοιμασία αυτές τις μέρες. Είμαι σίγουρος πως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Σίγουρα, όταν χάνεις 2-0, τα πρώτα λεπτά του επόμενου αγώνα είναι πολύ σημαντικά. Αν επιτρέψουμε στη Φενέρμπαχτσε να μπει με αυτοπεποίθηση, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για εμάς, αλλά αν ξεκινήσουμε καλά, θα έχουμε σίγουρα πιθανότητες να νικήσουμε. Είπα στους παίκτες τη μέρα μετά το παιχνίδι ότι έχουμε μια ευκαιρία μπροστά μας. Τους είπα ότι αρχικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια θα μιλήσουμε για το επόμενο. Τώρα, αυτό το παιχνίδι είναι τελικός των τελικών για εμάς. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι".

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, που κι αυτός έχασε το πλεονέκτημα έδρας μετά την ήττα με 71-73 από την Αναντολού Εφές την Παρασκευή το βράδυ στο ΣΕΦ. Γενικά, τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα εξελίσσονται σε "θρίαμβο" για τις τουρκικές ομάδες, καθώς και οι τρεις "έσπασαν" το αβαντάζ έδρας των αντιπάλων τους, αφού και η Νταρουσάφακα νίκησε με 80-84 την πρώτη της κανονικής περιόδου Ρεάλ στη Μαδρίτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL