Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / Ισπανικός "εμφύλιος" στα ημιτελικά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / Ισπανικός "εμφύλιος" στα ημιτελικά

Μεγάλες μάχες έβγαλε η σημερινή κλήρωση, στα γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στον δρόμο προς τον τελικό της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στο εθνικό στάδιο της Ουαλίας, στο Κάρντιφ, το Σάββατο 3 Ιουνίου. Στα ημιτελικά η Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθεί με τη συμπολίτισσα της, Ατλέτικο Μαδρίτης, στον ισπανικό «εμφύλιο», ενώ στο άλλο ζευγάρι η Μονακό θα παίξει με τη Γιουβέντους.

Με το μαδριλενικό ντέρμπι θα ανοίξει η αυλαία των ημιτελικών, καθώς η αναμέτρηση Ρεάλ - Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου» ορίστηκε για την Τρίτη 2 Μαΐου. Μία ημέρα αργότερα θα γίνει στο «Λουί Ντε» ο πρώτος αγώνας Μονακό - Γιιουβέντους, ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν με αντίστροφη σειρά, μία εβδομάδα αργότερα.

* Με τη Θέλτα κληρώθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στο άλλο ζευγάρι ο Άγιαξ θα παίζει με τη Λιόν. Ισπανοί και Ολλανδοί θα είναι γηπεδούχοι στις πρώτες αναμετρήσεις της 4ης Μαΐου, ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν μια εβδομάδα αργότερα και ο τελικός στις 24 Μαΐου στη «Friends Arena» της Στοκχόλμης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL