Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.4°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.8°C13.3°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.8°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 39%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 92%
Η πρώτη προπόνηση του Τ. Λεμονή στου Ρέντη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η πρώτη προπόνηση του Τ. Λεμονή στου Ρέντη

«Υπάρχουν δυσκολίες σ' έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω εάν είναι πιο δύσκολη αυτή η φορά από τις προηγούμενες όμως νιώθω μεγάλη όρεξη και μεγάλη πείνα για να κατακτήσουμε τους τίτλους με την ομάδα».

Ο Τάκης Λεμονής μετά την πρώτη του προπόνηση και την επιστροφή του στου Ρέντη μίλησε στους εκπρόσωπους του Τύπου και είπε πολλά.

«Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι για να τ' αλλάξεις όλα. Υπάρχει δουλειά, ο παράγοντας άνθρωπος και η ψυχολογία. Σήμερα κάναμε προπόνηση μόνο με δέκα παίκτες και με παιδιά από την Νέων. Δεν πρέπει να κλείσουμε τα μάτια μας στα προβλήματα που υπάρχουν. Πρέπει να τα δούμε. Ο χρόνος που έχουμε μπροστά μας είναι λίγος».

Ερωτηθείς για το αν είδε αλλαγές στην επιστροφή του στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού ο 57χρονος τεχνικός εξήγησε πως «Να πω την αλήθεια είναι ολόιδια η διαδρομή έχω εκπλαγεί όμως ευχάριστα από τις εγκαταστάσεις. Είχα δει ένα πολύ ωραίο βίντεο που είχε φτιαχτεί αλλά είδα και από κοντά τις πολύ ποιοτικές αλλαγές. Είναι σίγουρα δώρο Θεού για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή και προπονητή να δουλεύει σε τέτοιες συνθήκες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL