Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.3°C22.4°C
2 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 87%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
18.8°C23.2°C
4 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
29 °C
26.1°C28.8°C
4 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
0 BF 88%
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ "ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018" / Ζέκα: "Για την Εθνική θα τρέχω μέχρι... αύριο!"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ "ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018" / Ζέκα: "Για την Εθνική θα τρέχω μέχρι... αύριο!"

Ο μέσος του Παναθηναϊκού Κάρλος Ζέκα είναι πλέον κάτοχος ελληνικής αστυνομικής ταυτότητας και μέχρι αύριο αναμένεται να έχει πάρει και το ελληνικό διαβατήριο, ώστε να βρίσκεται στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε στο ματς του Σαββάτου κόντρα στο Βέλγιο στις Βρυξέλλες.

Χθες ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική ομάδα και δήλωσε ευγνώμων για το γεγονός ότι εξασφάλισε υπηκοότητα και υποσχέθηκε να ανταποδώσει μέσω της Εθνικής την αγάπη και εμπιστοσύνη που έχει εισπράξει στην Ελλάδα:

"Όλα όσα έχω κερδίσει στη ζωή μου, από την πρώτη μέρα που είμαι στην Ελλάδα, μου τα έχει δώσει ο κόσμος της Ελλάδας. Γι’ αυτό θέλω να δώσω την καρδιά και την ψυχή μου για να κερδίσει η ομάδα". Όταν ρωτήθηκε πόσα χιλιόμετρα είναι έτοιμος να τρέξει με τη γαλανόλευκη φανέλα, απάντησε: "Δεν ξέρω, 15, 20... Αν είναι να βοηθήσω την Εθνική, θα τρέχω μέχρι αύριο".

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίχαελ Σκίμπε δήλωσε για τον αγώνα της 25ης Μαρτίου: "Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, αλλά θα την αντιμετωπίσουμε χωρίς φόβο. Θα δείξουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο, τόσο στην άμυνα, όσο και στην κόντρα επίθεση, όπως είχαμε κάνει στα φιλικά με την Αυστραλία και την Ολλανδία. Το Βέλγιο είναι μια πολύ καλή ομάδα επιθετικά, αλλά κι εμείς έχουμε καλή αμυντική λειτουργία και θα το δείξουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά. Είναι μια ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Σε ερώτηση αν η η Εθνική θα παίξει για δύο αποτελέσματα ο Σκίμπε απάντησε: "Πάντα παίζουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να περάσουμε στα τελικά του Μουντιάλ και αυτό πρέπει να το δείξουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Θέλουμε να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε έτοιμοι".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL