Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.3°C20.4°C
2 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.6°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.6°C18.8°C
2 BF 81%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
24.8°C24.8°C
6 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.4°C
0 BF 100%
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ / Μπάσκετ: Άρης - Παναθηναϊκός για τον πρώτο τίτλο της σεζόν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ / Μπάσκετ: Άρης - Παναθηναϊκός για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Πραγματοποιείται σήμερα (5.00 μ.μ., NOVA) στo "Nick Galis Hall" του Αλεξάνδρειου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού. Το ματς διεξάγεται στη φυσική έδρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με παρουσία 1.100 οπαδών κάθε ομάδας και πολλές "νεκρές ζώνες" για την αποφυγή επεισοδίων.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο κόουτς των "πράσινων" Τσάβι Πασκουάλ, είπε: "Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε και να απολαύσουμε τον πρώτο τελικό της σεζόν. Έχουμε φτάσει με χαρά και ανυπομονησία εδώ και γνωρίζουμε καλά ότι θα είναι δύσκολο και ωραίο ματς. Είναι μεγάλη πρόκληση και απόλαυση να διεκδικήσουμε το τρόπαιο στην έδρα του Άρη. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Άρης παίζει πολύ καλά, ειδικά στην έδρα του, και ξέρουμε ότι σε κάθε τελικό πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι και συγκεντρωμένοι".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πρίφτης είπε για την προσπάθεια του Άρη: "Γνωρίζουμε πως δεν είμαστε το φαβορί. Θα πω κάτι βρίσκοντας αφορμή από αυτό που είπε ο κόουτς του ΠΑΟ. Για εκείνον είναι ο πρώτος τελικός της σεζόν. Για πολλούς από εμάς είναι ο πρώτος τελικός της καριέρας μας. Αυτό εκφράζει και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και τη δίψα που έχουμε για να παίξουμε αυτό το ματς. Το τι θα γίνει θα φανεί στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Θα δούμε κατά πόσο θα μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε και θα δώσουμε τη μάχη μας. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, να υπάρχει ηρεμία και όχι έκτροπα και τα γνωστά επεισόδια που συνήθως γίνονται σε αυτά τα ματς".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL