Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.1°C21.3°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.5°C19.4°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.0°C16.6°C
3 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.6°C18.6°C
1 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C17.9°C
2 BF 52%
ΕΟΕ / ΕΟΕ: Ο Κούβελος προσφεύγει στα δικαστήρια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΟΕ / ΕΟΕ: Ο Κούβελος προσφεύγει στα δικαστήρια

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρος Κούβελος έκανε χθες την παρακάτω γραπτή δήλωση:

"Επειδή κυκλοφόρησαν διάφορα προβοκατόρικα σενάρια τα οποία με εμπλέκουν σε δήθεν συμφωνία με τον παράτυπα εκλεγμένο πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο για προσωπικό μου όφελος, με προφανή στόχο να πλήξουν την ομοιογένεια και ομοψυχία των 13 εκπροσώπων των ομοσπονδιών που αντιστέκονται στο εκλογικό πραξικόπημα της 6ης Φεβρουαρίου, και γνωρίζοντας πολύ καλά από πού προέρχονται αυτά, δηλώνω απερίφραστα ότι ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα και είναι παντελώς αναληθή.

Η ομάδα των εκπροσώπων των 13 ομοσπονδιών προσφεύγει, απόλυτα συντεταγμένα, τη Δευτέρα το πρωί στο αρμόδιο δικαστήριο για την ακύρωση των «εκλογών» της 6ης Φεβρουαρίου. Καμία νομική κίνηση δεν θα μπορούσε να γίνει πριν από την ημερομηνία αυτή, αφού μόλις εχθές περιήλθαν στην κατοχή μας τα πρακτικά της άκυρης αυτής εκλογικής συνεδρίασης υπογεγραμμένα από τα παρόντα μέλη της ΕΟΕ. Αμέσως μετά τη κατάθεση της προσφυγής, θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση των θέσεών μας προς όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας".

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, με δήλωσή του στο site της ομοσπονδίας, διαχωρίζει τη θέση του: "Τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στην ΕΟΕ, τα οποία εκθέτουν διεθνώς και διασύρουν το σύνολο του αθλητικού κινήματος του τόπου μας, με υποχρεώνουν, λόγω της μακράς ενασχόλησής μου με την αθλητική και κοινωνική ζωή εντός και εκτός της χώρας μου, να κάνω δημόσια γνωστό ότι δεν μετέχω σε καμία διαδικασία και πράξη που βρίσκεται σε αυτήν την κατεύθυνση".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL