Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
ΙΣΠΑΝΙΑ - ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ / Ράγιο Βαγιεκάνο: Ακύρωσαν τον "δανεισμό" φιλοναζί Ουκρανού!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ / Ράγιο Βαγιεκάνο: Ακύρωσαν τον "δανεισμό" φιλοναζί Ουκρανού!

Οι οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο, που αγωνίζεται φέτος στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ακύρωσαν τη μετεγγραφή του Ουκρανού επιθετικού Ρόμαν Ζοζούλια με τη μορφή δανεισμού μέχρι το φινάλε της σεζόν από την Μπέτις, για ιδεολογικούς λόγους!

Ο Ζοζούλια μπήκε στη "μαύρη λίστα" των οπαδών της Ράγιο, που στην πλειονότητά τους εντάσσονται πολιτικά στην αντιφασιστική αριστερά, με την κατηγορία πως έχει σχέσεις με παραστρατιωτικά, ακροδεξιά, εθνικιστικά, αλλά και νεοναζιστικά γκρουπ στην πατρίδα του την Ουκρανία.

Ο ίδιος ο παίκτης το αρνείται κάνοντας λόγο για "παρεξήγηση" και... ορκίστηκε μέσω γραπτής επιστολής προς τους οπαδούς πως δεν έχει σχέση με τα συγκεκριμένα ακροδεξιά γκρουπ, όμως οι εξηγήσεις του δεν ήταν πειστικές. "Ο φασισμός δεν ταιριάζει στο Βαγιέκας. Είναι ντροπή για τον σύλλογο που βρήκε έναν παίκτη ο οποίος δώρισε χρήματα σε ένα εθνικιστικό ακροδεξιό γκρουπ στην Ουκρανία. Δεν θέλουμε τέτοιους στην ομάδα μας" απάντησαν οι οπαδοί και κρέμασαν ένα πανό στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, που έγραφε: "Το Βαγιέκας δεν είναι μέρος για ναζιστές, ούτε και για σένα (σ.σ.: απευθυνόμενοι στον ιδιοκτήτη Ραούλ Μαρτίν Πρέσα). Φύγε".

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η Ράγιο Βαγιεκάνο ακύρωσε τη μετεγγραφή του Ζοζούλια και η Μπέτις ανακοίνωσε την επιστροφή του Ουκρανού ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Σεβίλλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL