Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / Παναιτωλικός: "Τέλος" ο Μαντζουράκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / Παναιτωλικός: "Τέλος" ο Μαντζουράκης

Δεκαπέντε μήνες διήρκεσε η συνεργασία του Γιάννη Μαντζουράκη με τον Παναιτωλικό, καθώς από χθες ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί "παρελθόν" από την ομάδα του Αγρινίου. Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναφέρεται:

"Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με αντικείμενο την πορεία της ομάδας αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Μαντζουράκη. Η προσφορά του στον Παναιτωλικό ήταν σημαντική και τον ευχαριστούμε. Ευχόμαστε το καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προφανώς δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μοναδικός υπεύθυνος για την κακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και θα ληφθεί κάθε μέριμνα ώστε ο Παναιτωλικός να επανέλθει σύντομα στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης, από την πλευρά του, δήλωσε: "Ήρθα στον Παναιτωλικό έχοντας ξεχωριστή εκτίμηση στον πρόεδρο, τους συνεργάτες του, την ομάδα και τον κόσμο της. Κλείνω σήμερα τη συνεργασία μαζί της έχοντας ακριβώς την ίδια εκτίμηση. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Φεύγω με τις πιο ωραίες αναμνήσεις κρατώντας στιγμές που λίγες φορές συνάντησα στην πολυετή πορεία μου στο ποδόσφαιρο".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL