Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.9°C20.9°C
2 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C19.5°C
2 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
15.5°C19.3°C
1 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.6°C
2 BF 51%
Το επίτευγμα του Πανιωνίου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το επίτευγμα του Πανιωνίου

Το... ταμείο δεν γίνεται στη λήξη του πρώτου γύρου, αλλά αρκετές φορές οι επιδόσεις μέχρι αυτή την καμπή του πρωταθλήματος αποτελούν και προπομπό για την κατάληξη της αγωνιστικής σεζόν.

Ο εξαιρετικός και φέτος Πανιώνιος κατάφερε να τερματίσει δεύτερος στα μισά της διαδρομής της Σούπερ Λιγκ (έχει νικήσει την ισόβαθμή του Ξάνθη στα Πηγάδια), ενώ θα ήταν ακόμη πιο κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό αν δεν είχε χάσει... δικούς του πόντους, κυρίως από σιγουριά! Να θυμίσουμε, πάντως, ότι κατά το παρελθόν είχε καταλάβει τη δεύτερη θέση στο φινάλε του πρωταθλήματος 1970-71 με την υπέροχε τότε ομάδα του, που ίσως άξιζε και τον τίτλο! Την Κυριακή το απόγευμα, στο Περιστέρι, οι "Νεοσμυρνιώτες", με έναν ασταμάτητο Μοχάμεντ Μπεν, επικράτησαν μόνο 2-1 του Ατρομήτου και βλέπουν... πεντακάθαρα τα πλέι οφ.

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη (!), με τον Πανιώνιο, για άλλη μια φορά, να παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει ο θεατής, πληρώνοντας μάλιστα ακριβό εισιτήριο γι' αυτή την εποχή στη χώρα μας. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι, με... γιόμες, δεν ήταν δυνατόν να καταφέρουν κάτι θετικό στον αγώνα.

Στο μεγάλο παιχνίδι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ (0-0) δεν είδαμε κάτι το εξαιρετικό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε πολλές απουσίες να διαχειριστεί και η ομάδα του δεν είχε τη δυνατότητα να πάρει ανάπτυξη από τον άξονα. Όμως Λέτο και Βιγιαφάνιες έχασαν ευκαιρίες που δεν... χάνονται. Η ΑΕΚ, για άλλη μια φορά... παθητική, είχε σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακά της Βασίλη Μπάρκα.

Όσον αφορά τον Γιώργο Παράσχο, όλοι μιλούν για την εξαιρετική δουλειά του όπου έχει δουλέψει! Το ίδιο κάνει τώρα και στον Πλατανιά, που το Σάββατο, στα Περιβόλια, σταμάτησε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (2-2!). "Τρένο” η Ξάνθη, νίκησε και τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0). "Εύκολα" η Βέροια τον Λεβαδειακό (2-0) και ο Αστέρας τον Παναιτωλικό (4-1). Δεν έγιναν οι αγώνες ΑΕΛ - ΠΑΟΚ και Ηρακλής - Κέρκυρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL