Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Στον Παναθηναϊκό ο Ουζουνίδης, αναλαμβάνοντας την ομάδα, συνάντησε πολλά προβλήματα. Μετά από ένα μικρό διάστημα είπε αρκετά για πολλούς, τα περισσότερα ορθότατα. Πιθανότατα ο νέος προπονητής των "πράσινων", αν μπορούσε, θα είχε κάνει σημαντικό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του συλλόγου. Όμως η εποχή δεν είναι η κατάλληλη, αλλά και τα οικονομικά της ΠΑΕ δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Οι υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές που έφυγαν ή παραμένουν είναι πολλές και τα χρήματα αναζητούνται! Έτσι ο Ουζουνίδης είναι αναγκασμένος να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές που είχαν καλομάθει από τα... ρεπό του Στραματσόνι, κάτι που έκανε ο Ιταλός τεχνικός για να τους πείσει να έρθουν με μικρότερα συμβόλαια από αυτά που έψαχναν στην Ελλάδα! Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι με το μέρος του νέου προπονητή του "τριφυλλιού" και δεν χρειάζονται σίγουρα άλλες δημόσιες παρατηρήσεις.

Οι "πράσινοι" κόντρα στον Πλατανιά δεν ήταν καλοί και έχασαν δίκαια. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Κέρκυρα στη Λεωφόρο, ήταν τυχεροί, αφού με ελάχιστες ευκαιρίες πήραν το παιχνίδι! Σήμερα όμως. στον μεγάλο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο, το βράδυ (7.30 μ.μ.), πρέπει με την απόδοσή τους να κερδίσουν τον πικραμένο κόσμο τους, που ίσως γεμίσει τη Λεωφόρο!

Άνω - κάτω η ΑΕΚ μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Ζοσέ Μοράις θα είναι στον πάγκο της "Ένωσης", αλλά, αν και πάλι η ομάδα εμφανίσει εικόνα αποσύνθεσης, η συνεργασία του με τον σύλλογο θα λυθεί άμεσα. Μάλλον στην ΠΑΕ... ετοιμάζουν Έλληνα προπονητή, για να μην χαθεί κι άλλος χρόνος, αφού Μελισσανίδης και Μπάγεβιτς έχουν κάνει λανθασμένες επιλογές σε έμψυχο υλικό, αλλά και σε τεχνικό τιμ!

Εξαιρετικός και φέτος ο Πανιώνιος ο οποίος αν εκμεταλλευόταν τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί, θα βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Ολυμπιακό! Τους "Νεοσμυρνιώτες" αξίζει να τους παρακολουθείς στον αγωνιστικό χώρο, αφού είναι από τις λίγες ομάδες της Σούπερ Λιγκ που προσφέρουν θέαμα!

Το απόγευμα ο Πανιώνιος αγωνίζεται στο Περιστέρι (5.15 μ.μ.) απέναντι στον ασταθή Ατρόμητο, σ' ένα παιχνίδι αμφίρροπο, μια και υπάρχει κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το μεσημέρι η συνάντηση Λάρισας - ΠΑΟΚ (3 μ.μ.) στη Θεσσαλία, με δύο ομάδες που έχουν σκαμπανεβάσματα και ποτέ δεν ξέρεις τι θα... βγάλουν στο τερέν.

Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν βρει ρυθμό, είναι πολύ ψηλά βαθμολογικά και σίγουρα ενδιαφέρουσα η μεταξύ τους συνάντηση στα Πηγάδια (5.15 μ.μ.). Βελτιωμένος ο Αστέρας, νίκησε την ΑΕΚ και μάλλον κερδίζει και τον "χλωμό" Παναιτωλικό στην Τρίπολη (5.15 μ.μ.).

Σημείωση: Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη Nova.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL