Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Ευρωλίγκα: Στην Κωνσταντινούπολη το "φάιναλ φορ"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Ευρωλίγκα: Στην Κωνσταντινούπολη το "φάιναλ φορ"

Το γήπεδο της Εφές στην Κωνσταντινούπολη θα φιλοξενήσει το "φάιναλ φορ" της Ευρωλίγκα το 2017, όπως ανακοίνωσε χθες ο Τζόρντι Μπερτομέου. Η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί από 19 έως 21 Μαΐου στο "Sinan Erdem", με χωρητικότητα 16.000 θεατές. Στο ίδιο γήπεδο είχε διεξαχτεί και το "φάιναλ φορ" του 2015, όταν ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο.

Ο "ισχυρός άνδρας" της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης είπε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στην Κωνσταντινούπολη:

"Το μπάσκετ γνωρίζει τρομερή άνθηση στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια, με την Κωνσταντινούπολη να έχει μια καταπληκτική παράδοση στα φάιναλ φορ, και ως εκ τούτου είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ο νέος πρωταθλητής της Euroleague θα αναδειχθεί εδώ. Το φάιναλ φορ επιστρέφει στο Sinan Erdem Dome, ένα από τα καλύτερα γήπεδα για να παρακολουθήσει κάποιος μπάσκετ και το τέλειο μέρος για να ολοκληρωθεί μια σεζόν, όπου όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος με το καινούργιο σύστημα διεξαγωγής των αγώνων θα έχουν τη δυνατότητα να δουν στις πόλεις τους όλες τις ομάδες. Οι Τούρκοι φίλαθλοι κάθε χρόνο που περνάει γίνονται όλο και πιο ενθουσιώδεις για την Ευρωλίγκα και έτσι θα είναι σπουδαίο να τους έχουμε κοντά μας στους σημαντικότερους αγώνες της σεζόν".

H φετινή σεζόν της Ευρωλίγκα -με διαφορετικό, πλέον, σύστημα διεξαγωγής- θα κάνει "τζάμπολ" στις 12 Οκτωβρίου με το ματς Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL