Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.8°C18.2°C
4 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.4°C15.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.2°C14.4°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C13.9°C
2 BF 58%
Συγχαρητήριο μήνυμα Μπαλτά στη χρυσή ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συγχαρητήριο μήνυμα Μπαλτά στη χρυσή ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη

“Η Άννα Κορακάκη, που μέσα σε δύο μέρες και έπειτα από έντονο συναγωνισμό πέτυχε να κατακτήσει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, γέμισε όλους τους Έλληνες με χαρά και περηφάνια” τονίζει στο μήνυμά του για την χρυσή ολυμπιονίκη ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδης Μπαλτάς.

“Με τον άθλο της αυτό, στην πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιάδα, η 20χρονη πρωταθλήτρια από την Δράμα κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια της χώρας μας που κερδίζει δύο μετάλλια στην ίδια οργάνωση, έπειτα από τον Κωνσταντίνο Τσικλητήρα το 1912 στη Στοκχόλμη” σημειώνει.

“Μία τέτοια επιτυχία και τόσο σημαντική διάκριση αντικατοπτρίζει την πολύ καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται τόσο από τους Έλληνες αθλητές όσο και από τους προπονητές τους. Αξίζουν λοιπόν θερμά συγχαρητήρια στη χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, όπως επίσης και στην οικογένεια της που την στήριξε και της συμπαραστάθηκε, καθώς σε τόσο δύσκολους καιρούς και παρά τις αντίξοες συνθήκες, κατάφερε να κρατήσει ψηλά την ελληνική σημαία. Επίσης, εύχομαι ολόψυχα συγχαρητήρια στους αθλητές και στις αθλήτριες της κωπηλασίας, με την ευχή για μια σημαντική διάκριση και στους τελικούς” υπογραμμίζει ο Αρ. Μπαλτάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL