Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ / Εθνική Ομάδα Πόλο: Ακατάλληλη η πισίνα του Ζαππείου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ / Εθνική Ομάδα Πόλο: Ακατάλληλη η πισίνα του Ζαππείου

Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου της ΚΟΕ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας ανδρών του πόλο Θοδωρής Βλάχος έκανε την παρακάτω δήλωση - καταγγελία:

"Είμαι πραγματικά εκνευρισμένος γι' αυτά που έχουμε συναντήσει αυτές τις ημέρες που γυρίσαμε. Είναι οι χειρότερες συνθήκες προετοιμασίας που είχε ποτέ Εθνική Ομάδα από την εποχή που ήμουν εγώ παίκτης. Είναι απαράδεκτο για μια ομάδα που είναι τρίτη στον κόσμο. Χθες πήγαμε σε μια πισίνα, αυτή του Ζαππείου, της οποίας τα νερά είναι πιο βρόμικα σε σχέση με του λιμανιού του Πειραιά! Σήμερα θα πάμε στον Άγιο Κοσμά, αύριο ποιος ξέρει πού... Παρ' όλα αυτά, συνεχίζουμε τη δουλειά. Θέλω να προασπίσω κάποια πράγματα για τους αθλητές μου. Ζητάμε πολλά πράγματα από αυτούς, αλλά πρέπει κάποια πράγματα να είναι δεδομένα και να τους τα παρέχουμε. Κάποιοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλο της οικονομικής κρίσης και έχουν ισοπεδώσει τα πάντα στον βωμό της. Έχουμε προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες από πέρσι στις 9 Αυγούστου και ψάχνουμε πισίνα για να κάνουμε προπόνηση".

* Η ομοσπονδιακή προπονήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης Ναταλία Τσερνέσκα ανακοίνωσε πως το ντουέτο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο θα αποτελείται από τις Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL