Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κυριάρχησαν Παπαγεωργίου και Χριστοφοράκη

Ο Κώστας Παπαγεωργίου και η Μαρία Χριστοφοράκη κατέκτησαν τους τίτλους του απλού στο 66ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών - γυναικών, που έγινε σε αίθουσα του ΣΕΦ. Ο Παπαγεωργίου (Α.Σ. Πέρα Αθηνών) φόρεσε στο λαιμό του το χρυσό μετάλλιο για 6η συνολικά φορά ...

Ο Κώστας Παπαγεωργίου και η Μαρία Χριστοφοράκη κατέκτησαν τους τίτλους του απλού στο 66ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών - γυναικών, που έγινε σε αίθουσα του ΣΕΦ.

Ο Παπαγεωργίου (Α.Σ. Πέρα Αθηνών) φόρεσε στο λαιμό του το χρυσό μετάλλιο για 6η συνολικά φορά και 5η συνεχόμενη, αποδεικνύοντας ότι παραμένει ο κυρίαρχος των ατομικών διοργανώσεων. Η Χριστοφοράκη (ΟΕΑ Έδεσσας) αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για πρώτη φορά στην καριέρα της βαδίζοντας στα χνάρια της μητέρας της Κατερίνας Σπανού, η οποία είχε κατακτήσει τον ίδιο τίτλο το 1982 και το 1984!

Στο διπλό ανδρών πήραν την πρωτιά οι Τάσος Ρηνιώτης / Γιώργος Κωνσταντινόπουλος (Α.Ο. Αμφιθέας / Ολυμπιακός) και στο διπλό γυναικών κράτησαν τα σκήπτρα οι Λάουρα Νικουλάε / Χριστίνα Φίλη (Α.Σ. Πέρα Αθηνών).

Οι νικητές και οι νικήτριες:

Απλό ανδρών: 1. Κώστας Παπαγεωργίου, 2. Γιάννης Βλοτινός, 3. Τάσος Ρηνιώτης και Κώστας Λαγογιάννης.

Απλό γυναικών: 1. Μαρία Χριστοφοράκη, 2. Κατερίνα Τόλιου, 3. Χριστίνα Φίλη και Ελένη Γεωργιάδου.

Διπλό ανδρών: 1. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος / Τάσος Ρηνιώτης, 2. 2. Κώστας Λαγογιάννης / Λευτέρης Μάκρας, 3. Κώστας Παπαγεωργίου/Γιάννης Βλοτινός και Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος / Γιώργος Κανάσης.

Διπλό γυναικών: 1. Λάουρα Νικουλάε / Χριστίνα Φίλη, 2. Γεωργία Ζαβιτσάνου / Όλγα Γεωργοπούλου, 3. Φιλία Εμίρη / Νίκη Μπρισκόλα και Αλίκη Κιούφη / Κατερίνα Τόλιου.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τώρα αρχίζει η πολιτική

Δυστυχώς, ο Κ. Μητσοτάκης δεν βρήκε ούτε στη δευτερολογία του χρόνο να απαντήσει σε ερωτήματα που του τέθηκαν. Έτσι, δεν είπε κουβέντα για το αφορολόγητο - παρ’ όλο που προεκλογικά είχε καταθέσει τροπολογία για τη διατήρησή του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο