Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κυριάρχησαν Παπαγεωργίου και Χριστοφοράκη

Ο Κώστας Παπαγεωργίου και η Μαρία Χριστοφοράκη κατέκτησαν τους τίτλους του απλού στο 66ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών - γυναικών, που έγινε σε αίθουσα του ΣΕΦ. Ο Παπαγεωργίου (Α.Σ. Πέρα Αθηνών) φόρεσε στο λαιμό του το χρυσό μετάλλιο για 6η συνολικά φορά ...

Ο Κώστας Παπαγεωργίου και η Μαρία Χριστοφοράκη κατέκτησαν τους τίτλους του απλού στο 66ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών - γυναικών, που έγινε σε αίθουσα του ΣΕΦ.

Ο Παπαγεωργίου (Α.Σ. Πέρα Αθηνών) φόρεσε στο λαιμό του το χρυσό μετάλλιο για 6η συνολικά φορά και 5η συνεχόμενη, αποδεικνύοντας ότι παραμένει ο κυρίαρχος των ατομικών διοργανώσεων. Η Χριστοφοράκη (ΟΕΑ Έδεσσας) αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για πρώτη φορά στην καριέρα της βαδίζοντας στα χνάρια της μητέρας της Κατερίνας Σπανού, η οποία είχε κατακτήσει τον ίδιο τίτλο το 1982 και το 1984!

Στο διπλό ανδρών πήραν την πρωτιά οι Τάσος Ρηνιώτης / Γιώργος Κωνσταντινόπουλος (Α.Ο. Αμφιθέας / Ολυμπιακός) και στο διπλό γυναικών κράτησαν τα σκήπτρα οι Λάουρα Νικουλάε / Χριστίνα Φίλη (Α.Σ. Πέρα Αθηνών).

Οι νικητές και οι νικήτριες:

Απλό ανδρών: 1. Κώστας Παπαγεωργίου, 2. Γιάννης Βλοτινός, 3. Τάσος Ρηνιώτης και Κώστας Λαγογιάννης.

Απλό γυναικών: 1. Μαρία Χριστοφοράκη, 2. Κατερίνα Τόλιου, 3. Χριστίνα Φίλη και Ελένη Γεωργιάδου.

Διπλό ανδρών: 1. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος / Τάσος Ρηνιώτης, 2. 2. Κώστας Λαγογιάννης / Λευτέρης Μάκρας, 3. Κώστας Παπαγεωργίου/Γιάννης Βλοτινός και Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος / Γιώργος Κανάσης.

Διπλό γυναικών: 1. Λάουρα Νικουλάε / Χριστίνα Φίλη, 2. Γεωργία Ζαβιτσάνου / Όλγα Γεωργοπούλου, 3. Φιλία Εμίρη / Νίκη Μπρισκόλα και Αλίκη Κιούφη / Κατερίνα Τόλιου.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο Μεϊμαράκης ο φιλοΣΥΡΙΖΑς..

Φαίνεται ότι το κύριο θέμα της χθεσινής "Αυγής", σχετικά με τις αναταράξεις και τις διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό της Ν.Δ., πέτυχε τον στόχο του. Λυτοί και δεμένοι της Πειραιώς βγήκαν από το πρωί στα...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο