Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C17.6°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C14.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 81%
ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΣΕΑΡΕΝΣΕ / Εντυπωσιάζει και ψάχνει απαντήσεις!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΣΕΑΡΕΝΣΕ / Εντυπωσιάζει και ψάχνει απαντήσεις!

Η πιο πετυχημένη μετεγγραφή της χειμερινής περιόδου αποδεικνύεται ο Ντουντού...

O Nτουντού Σεαρένσε επέστρεψε στην Ελλάδα για να δώσει απαντήσεις με τη φανέλα του ΟΦΗ. Έχοντας ξεκινήσει με εξαιρετικό τρόπο την καριέρα του στην ομάδα της Κρήτης, έχει σήμερα τη δυνατότητα απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος δαπάνησε 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει το 2008 από την ΤΣΣΚΑ, να αποδείξει ότι στα 31 του είναι πιο ώριμος από ποτέ...

Ο Βραζιλιάνος μέσος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό το 2011, έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν στην Ατλέτικο Μινέιρο έναντι 1.1 εκατ. ευρώ, ωστόσο στην απόφασή τους έπαιξε ρόλο και το ότι με τον τρόπο αυτό γλίτωσαν το "βαρύ" συμβόλαιό του. Αν εξαντλούσε τη συμφωνία που είχε συνάψει, θα έπρεπε να του καταβάλουν περίπου 5 εκατ. ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια.

Το κλίμα ήταν, τότε, κακό για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος, παρότι είχε πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, βρισκόταν μακριά από τον καλό του εαυτό και έδειχνε περισσότερο να ασχολείται με... αναρτήσεις σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης παρά με το ποδόσφαιρο. Σε αντίθεση με την πρώτη χρονιά του στο λιμάνι, όπου ήταν εντυπωσιακός και είχε σημαντικό μερίδιο στο "νταμπλ" της ομάδας του.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον αποδοκίμασαν και σε αυτό έπαιξε ρόλο, πέραν των κακών του εμφανίσεων και το ότι είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιες δηλώσεις υποστήριξης προς τον Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναϊκού, τις οποίες ο ίδιος είχε επίσημα διαψεύσει. Αφού έπαιξε ένα χρόνο στην Ατλέτικο Μινέιρο έκανε ένα πέρασμα από την Γκοϊας, επίσης της Βραζιλίας, με την οποία είχε 17 εμφανίσεις. Και στη συνέχεια, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα, από την οποία δεν έφυγε και με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις...

Οι φήμες τον θέλουν να απέρριψε άκρως δελεαστική πρόταση από την Άπω Ανατολή για να υπογράψει για έξι μήνες στους Κρητικούς. Επίσης, αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης της Γκοΐας. Στο συμβόλαιό του υπάρχει και "οψιόν" ανανέωσης, χωρίς όμως να έχουν αποσαφηνιστεί οι όροι της. Ο ίδιος, πάντως, πηγαίνει βήμα - βήμα.

Με το "καλημέρα" έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει βαρόμετρο, αφού η αναμφισβήτητη ποιότητά του τον κάνει να ξεχωρίζει. Σκόραρε στην πρώτη του εμφάνιση, απέναντι στον Πανθρακικό και μάλιστα πήρε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής! Έκανε το ίδιο στο τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη και το γκολ του πήρε ξανά βραβείο! Απέναντι στην πρώην ομάδα του, ψάχνει το τρίτο γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει και εναντίον του Πανιωνίου για το Κύπελλο! Τέτοια... παραγωγικότητα δεν είχε ποτέ με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Ο Ντουντού έχει να αποδείξει και πολλά στο σημερινό ματς. Να δείξει ότι μπορεί ξανά να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Ήδη, άλλωστε, έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποια σενάρια για τον απώτερο σκοπό της συμφωνίας του με τον ΟΦΗ. Την προοπτική επιστροφής του στον Ολυμπιακό!

Ό,τι και να γίνει, το μόνο βέβαιο είναι ότι Ηρακλειώτες μέχρι στιγμής μόνο κερδισμένοι βγαίνουν από την παρουσία του. Έχουν ανέβει στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας το κακό σερί τους και συνεχίζουν και στον Κύπελλο. Εκεί όπου ο Ντουντού θα έχει μια ακόμα ευκαιρία να δώσει απαντήσεις. Αυτή τη φορά, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL