Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ (22η αγωνιστική) / Ο "κατήφορος" του ΠΑΟΚ συνεχίζεται...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ (22η αγωνιστική) / Ο "κατήφορος" του ΠΑΟΚ συνεχίζεται...

Είχε τρεις ήττες, σε Αγρίνιο, στο Φάληρο, στη Νέα Σμύρνη, και την Κυριακή το βράδυ τις έκανε τέσσερις χάνοντας και στα Χανιά. Πήρε ισοπαλίες στο Ηράκλειο και το Περιστέρι, νικώντας μόνο την Καλλονή στην Αθήνα. Κι ακόμη δεν έχει αγωνιστεί στη Ριζούπολη, τη Λεωφόρο, την Τρίπολη, το Παγκρήτιο και τη Λιβαδειά. Κοντολογίς, ο ΠΑΟΚ παίρνει ελάχιστους βαθμούς όταν παίζει κάτω από τη Λάρισα!

Τα παραπάνω είναι απόλυτα κατανοητά σε όσους έχουν παρακολουθήσει την ομάδα του Στέφενς. Ακατανόητες είναι οι επιλογές του Ολλανδού τεχνικού σε τακτική και πρόσωπα ανά αγώνα, με αποτέλεσμα ο "Δικέφαλος του Βορρά" να βρίσκεται 14 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και να τον πλησιάζουν απειλητικά πλέον ο Ατρόμητος, ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης. Στο παιχνίδι των Χανίων ο παθιασμένος Πλατανιάς, παρ' ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει σημαντική για την σωτηρία του νίκη (2-1).

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πρόσθεσε ένα ακόμη τρίποντο στο ενεργητικό του, όμως ο Μίτσελ είδε την ομάδα του να ζορίζεται από τον φορμαρισμένο Παναιτωλικό (2-1). Ανέτοιμος και... αργός ο Βαλντέζ στην πρώτη του εμφάνιση. Ο Ατρόμητος του Γιώργου Παράσχου δεν αρκείται πλέον στην ισοπαλία, ούτε και εκτός έδρας! Η ομάδα του Περιστερίου παίζει για τη νίκη, έχει πλάνο και σπουδαία τακτική σε όλα τα παιχνίδια, κάτι που έδειξε και στη Ριζούπολη επικρατώντας δίκαια 3-2 του μαχητικού Απόλλωνα, που προηγήθηκε δύο φορές!

Δίκαια φωνάζει ο Παναθηναϊκός για τις υποδείξεις των Κουτσιαύτη και Κωσταρά στον αγώνα με τον ΟΦΗ (1-1) στο "Γεντί Κουλέ" και πολύ περισσότερο για τη μη καταγραφή στο φύλλο αγώνα του τραυματισμού του Καπίνο από τις ρίψεις αντικειμένων από την εξέδρα. Αγωνιστικά πάντως ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος παρ' ότι πήρε την ισοπαλία με πέναλτι που, πριν γίνει, είχε προηγηθεί οφ σάιντ.

Βαθμό πήρε στη Βέροια ο Πανθρακικός (0-0) παρ' οτι έπαιζε από την αρχή του αγώνα με παίκτη λιγότερο, εύκολα νίκησε την Καλλονή (0-2) στο ΟΑΚΑ ο Αστέρας Τρίπολης! "Αυτοκτόνησε" ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη καθώς δέχτηκε το γκολ από τον Εργοτέλη (0-1) όταν η ομάδα του Ουζουνίδη αγωνιζόταν με 9 παίκτες! Στις επιτυχίες μετά από πολύ καιρό επανήλθε ο ΠΑΣ, που νίκησε δίκαια τον Λεβαδειακό 2-1, ενώ ο Άρης συνέχισε χωρίς νίκη στο Χαριλάου, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Ξάνθη.

Η βαθμολογία (σε 22 αγώνες): Ολυμπιακός 62, ΠΑΟΚ 48, Ατρόμητος 43, Παναθηναϊκός 40, Αστέρας Τρίπολης 39, Πανθρακικός 31, Παναιτωλικός 30, ΟΦΗ 27, ΠΑΣ Γιάννινα 26, Ξάνθη 26, Καλλονή 26, Εργοτέλης 24, Πανιώνιος 24, Λεβαδειακός 23, Πλατανιάς 22, Απόλλων Σμύρνης 21, Βέροια 19, Άρης 13.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL