Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.1°C
4 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.5°C
3 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.9°C18.9°C
2 BF 45%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ / Οι προβολείς στη Νέα Σμύρνη...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ / Οι προβολείς στη Νέα Σμύρνη...

Ο Πανιώνιος είναι ένα μεγαλό ερωτηματικό στο φετινό πρωτάθλημα. Ξεκίνησε εντυπωσιακά, όμως έφθασε με την έναρξη του β' γύρου να μπλεχτεί στην επικίνδυνη ζώνη με ομάδες που ενισχύθηκαν στη μετεγγραφική περίοδο του χειμώνα.

Η αλλαγή προπονητή (Παναγόπουλος αντί Παντελή) δεν άλλαξε πολλά πράγματα στην απόδοση της ομάδας. Όμως οι περισσότεροι στη Νέα Σμύρνη πιστεύουν ότι η ομάδα τους θα βελτιωθεί πολύ γρήγορα και πρώτο δείγμα -όπως λένε- είναι η απόδοσή της στο β' μέρος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που πράγματι ήταν εντυπωσιακή. Μόνο, που στο α' ημίχρονο ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε κάνει... πάρτι!

Σήμερα κόντρα στον ΠΑΟΚ (7.30 μ.μ.) στη Νέα Σμύρνη, στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής, οι ποδοσφαιριστές του Παναγόπουλου θα θελήσουν να δείξουν ότι η εμφάνισή τους στη Λεωφόρο θα έχει και συνέχεια. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα για τους "κυανέρυθρους" θα γίνουν πολύ δυσκολότερα. Ο ΠΑΟΚ δεν ικανοποιεί στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο έχει ουσία και νοοτροπία νικητή. Στην Τούμπα φαίνεται πως υπάρχουν προβλήματα με τον Στέφενς να προσπαθεί να τα καλύψει. Ο Νίνης, πάντως, έμεινε για δεύτερη φορά εκτός αποστολής, αν και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού...

Δύο ομάδες με επιθετικό τέμπο και καλή παρουσία αναμετρώνται στο Αγρίνιο. Να εκμεταλλευτεί και πάλι την έδρα του θα προσπαθήσει ο Παναιτωλικός απέναντι στον πάντα ικανό Πανθρακικό (3.00 μ.μ.). Στο Φάληρο ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει στόχο να πετύχει πολλά γκολ με αντίπαλο τον αδύναμο αμυντικά Λεβαδειακό (5.15 μ.μ.), με τον Μίτσελ να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει ένα νέο σχήμα...

Αύριο το σημαντικότερο παιχνίδι γίνεται στο "Κλεάνθης Βικελίδης", όπου ο "ουραγός" Άρης μόνο με νίκη επί του ανώτερού του Ατρόμητου (3.00 μ.μ.) μπορεί να ελπίζει στο "θαύμα" της σωτηρίας. "Ντέρμπι" στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλων και τον Αστέρα Τρίπολης (5.15 μ.μ.), αμφίρροπα και τα παιχνίδια Εργοτέλη - Ξάνθης (5.15 μ.μ.) και ΠΑΣ Γιάννινα - Καλλονής (5.15 μ.μ.).

Δύσκολα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό στη Βέροια (5.15 μ.μ.), αφού οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται βελτιωμένοι και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, που τη Δευτέρα (7.30 μ.μ.) δίνει τη "μάχη της Κρήτης" με τον Πλατανιά στο Παγκρήτιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL