Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.9°C
3 BF 90%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
4 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C18.0°C
5 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Άλλαξε το κλίμα στη Ριζούπολη...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άλλαξε το κλίμα στη Ριζούπολη...

Πριν από τέσσερις αγωνιστικές πολύ λίγοι πίστευαν στη Ριζούπολη ότι ο Απόλλων θα κατόρθωνε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Και όμως, με νέο προπονητή τον Σάντσεζ όλα άλλαξαν. Αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η "Ελαφρά Ταξιαρχία" έχει αντιστρέψει το κλίμα στο "μπλε στρατόπεδο".

Σήμερα (7.30 μ.μ.) κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό σίγουρα υπάρχουν λίγες ελπίδες ακόμη και για την ισοπαλία, όμως η "νέα" ομάδα του Σάντσεζ είναι αποφασισμένη "να το παλέψει", όπως έκανε με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Πολύ ανώτερος ο Ολυμπιακός, όμως όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοσή του, που δεν ήταν και η καλύτερη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ατρόμητος, κόντρα στον ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να δείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την έξοδό του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πανθρακικός διαθέτει καλή ομάδα και πάει με αξιώσεις σήμερα (5.15 μ.μ.) στο Περιστέρι. Δικαιολογημένες διαμαρτυρίες και πολλά τα νεύρα στον ΟΦΗ μετά την άδικη ήττα από την Ξάνθη. Στο "Γεντί Κουλέ" το κλίμα δεν θα είναι και το καλύτερο και "τα σπασμένα" ίσως τα πληρώσει σήμερα (5.15 μ.μ.) ο Παναιτωλικός, που έτσι κι αλλιώς έχει πρόβλημα στους εκτός έδρας αγώνες.

Στο αυριανό πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η συνάντηση Παναθηναϊκού - Ξάνθης στη Λεωφόρο (7.30 μ.μ.). Οι "πράσινοι" ξεπέρασαν την οδυνηρή ήττα από τον Ατρόμητο μ' έναν καλό "περίπατο" στη Λιβαδειά. Έξοχη η νεανική ομάδα του Αναστασίου, αλλά εμπιστοσύνη δεν μπορείς να της έχεις... Ασταθείς και οι φιλοξενούμενοι, ικανοί για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο...

Ο Λεβαδειακός, μετά την "ψυχρολουσία" από τον Παναθηναϊκό, μάλλον δεν έχει τύχη στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (3.00 μ.μ.), που συνεχώς βελτιώνεται. Αμφίρροπος ο αγώνας (5.15 μ.μ.) Καλλονής - Εργοτέλη, δύο ομάδες που βάζουν και... δέχονται πολλά γκολ. Κακό το κλίμα και στη Βέροια, έχει λίγες ελπίδες στην Τρίπολη (5.15 μ.μ.) απέναντι στον δυνατό, αλλά με αγωνιστικά προβλήματα Αστέρα. Με αξιώσεις πάει ο Πανιώνιος στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά (5.15 μ.μ.). "Όλα για όλα" για τον Άρη τη Δευτέρα (7.30 μ.μ.) στα Γιάννενα, με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL