Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ (15η αγωνιστική) / Νίκη... αποδείξεων για τον Ατρόμητο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ (15η αγωνιστική) / Νίκη... αποδείξεων για τον Ατρόμητο

Θα μπορούσε κάποιος να μιλήσει για "σύμπτωση", αλλά πλέον πάει να γίνει ο "κανόνας"! Ο Παναθηναϊκός σ' ένα ακόμη παιχνίδι εμφανίστηκε νωχελικός στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και το πλήρωσε ακριβά... Οι "πράσινοι" επιβεβαίωσαν κόντρα στον Ατρόμητο τη φετινή τους "συνήθεια", που τους θέλει να δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία στο πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης. Το ίδιο είχε συμβεί και στους αγώνες με τη Βέροια, τον Αστέρα, τον ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα! Τα περισσότερα από στημένες φάσεις, δείχνοντας το μεγάλο πρόβλημα του "τριφυλλιού" στο κέντρο της άμυνας, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Σίλντενφελντ!

Έμπειρος ο Γιώργος Παράσχος, κατάλαβε γρήγορα τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση του τραυματία Μπεργκ και με σωστή τακτική κατάφερε να πάρει η ομάδα του σπουδαίο τρίποντο (1-2), που την εδραιώνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. "Μορφή" του αγώνα ο Ματίας Ιγκλέσιας, άριστοι οι Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ούμπιντες. Πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού αγνόησε ο Παπαπέτρου, που δεν απέφυγε το μεγάλο λάθος...

Ο Ολυμπιακός, πρωτοπόρος και αήττητος στο πρωτάθλημα, δεν ήταν δύσκολο να περάσει από του Χαριλάου, όσο κι αν έκαναν φιλότιμη προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές του Άρη (0-2). Χαώδης η διαφορά, αφού τα οικονομικά προβλήματα έχουν "στραγγαλίσει" τους γηπεδούχους (ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηλιάδης φυγαδεύτηκε από το γήπεδο!). Ο Βλαντιμίρ Βάις ξεδίπλωσε το ταλέντο του, έπαιξαν "όσο έπρεπε" οι "ερυθρόλευκοι". Ο διαιτητής Παππάς εξαφάνισε, ως διά μαγείας, πέναλτι υπέρ του Άρη, όταν το σκορ ήταν 0-1(17').

Με "μαέστρο" τον Λούκας, πιάνοντας καλή απόδοση, ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας από τη Νέα Σμύρνη, "σκορπίζοντας" την τυπικά γηπεδούχο Καλλονή (5-2). Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Απόλλων, που νίκησε 3-2 τον ισάξιό του, αλλά άστοχο Πανθρακικό στη Ριζούπολη. Μεγάλη νίκη και του Πλατανιά στα Περιβόλια επί της Ξάνθης (3-0). Ο Πανιώνιος πάλεψε στην Τρίπολη, όμως τελικά υπέκυψε (1-0, χωρίς να εντυπωσιάσει ο Αστέρας), ενώ με το ίδιο σκορ νίκησαν ο ΟΦΗ τον Λεβαδειακό στο "Γεντί Κουλέ" και η Βέροια τον Παναιτωλικό. Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη.

Η βαθμολογία (σε 15 αγώνες): Ολυμπιακός 43, ΠΑΟΚ 35, Ατρόμητος 28, Παναθηναϊκός 24, Αστέρας Τρ. 24, Ξάνθη 21, ΠΑΣ Γιάννινα 20, Εργοτέλης 18, ΟΦΗ 18, Πανθρακικός 18, Παναιτωλικός 18, Καλλονή 18, Λεβαδειακός 17, Πανιώνιος 17, Πλατανιάς 15, Απόλλων 13, Βέροια 13, Άρης 10.

Τ. ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL