Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σε "περίεργο" όμιλο κληρώθηκε η εθνική μας

Η Ελλάδα απέφυγε απέφυγε μεν τα μεγάλα φαβορί, όπως η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Γερμανία και η Ισπανία αλλά η κλήρωση θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε στον 3ο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και καλείται να αντιμετωπίσει την Κολομβία, την Ακτή Ελαφαντοστού...

Η Ελλάδα απέφυγε απέφυγε μεν τα μεγάλα φαβορί, όπως η Βραζιλία, η  Αργεντινή, η Γερμανία και η Ισπανία αλλά η κλήρωση θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε στον 3ο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και καλείται να αντιμετωπίσει την Κολομβία, την Ακτή Ελαφαντοστού και την Ιαπωνία.

Η Κολομβία θεωρείται η καλύτερη - αυτή την περίοδο - ομάδα της Νότιας Αμερικής, μετά την Βραζιλία και την Αργεντινή, η Ακτή Ελεφαντοστού έχει μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στο δυναμικό της, ενώ η Ιαπωνία είναι η ομάδα της Ασίας με τις περισσότερες συμμετοχές σε Παγκόσμια Κύπελλα. Από την άλλη δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στον όμιλο.

Η Ελλάδα ξεκινάει τους αγώνες στις 14 Ιουνίου με αντίπαλο την Κολομβία (7.00 μ.μ. ώρα Ελλάδας Μπέλο Οριζόντε), ακολουθεί στις 20 του μήνα (01.00 π.μ. Νατάλ) η Ιαπωνία   και στις 24  (11.00 μ.μ. Φορταλέζα) ολοκληρώνει με την Ακτή Ελεφαντοστού. Το καλό για την εθνική είναι πως και τα τρία γήπεδα που θα παίξει είναι ότι βρίσκονται προς τον Ατλαντικό, ενώ το αρνητικό είναι ότι η πρεμιέρα της θα γίνει στις 1.00 η ώρα το μεσημέρι (τοπική ώρα). 

Οι άλλοι όμιλοι:

1ος όμιλος: Βραζιλία, Κροατία, Μεξικό, Καμερούν

2ος όμιλος: Ισπανία, Ολλανδία, Χιλή, Αυστραλία

4ος όμιλος: Ουρουγουάη, Κόστα Ρίκα, Αγγλία, Ιταλία

5ος όμιλος: Ελβετία, Εκουαδόρ, Γαλλία, Ονδούρα

6ος όμιλος: Αργεντινή, Βοσνία, Ιράν, Νιγηρία

7ος όμιλος: Γερμανία, Πορτογαλία, Γκάνα, ΗΠΑ

8ος όμιλος: Βέλγιο, Αλγερία, Ρωσία, Κορέα
 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο