Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ ο Π. Μαλακατές και στο βάθος… Χ.Ακριτίδης

Ο Παναγιώτης Μαλακατές, επί σειρά ετών έφορος στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν απόψε στη Λεωφόρο.

Ο Π. Μαλακατές τόνισε πως η διοίκηση θα είναι “θεματοφύλακας της περιουσίας του Παναθηναϊκού” και πρόσθεσε πως “για να κατεδαφιστεί η Λεωφόρος θα πρέπει να μας παραδώσουν τα γήπεδα με το κλειδί στο χέρι”

Παράλληλα, επισήμανε πως: “Συμφωνώ με τη λύση του Βοτανικού αρκεί  να περιλαμβάνει όλα τα τμήματα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτέχνη”.

Πάντως, ο κόσμος των “πράσινων” που έδωσε το “παρών” στη διαδικασία εξέφρασε την προτίμησή του στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μέσω συνθημάτων αλλά και σχετικών ερωτήσεων προς τους υποψήφιους, τους οποίος θέλησαν να δεσμεύσουν ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για το συμφέρον της ομάδας.

«Κόκκινο πανί» ο Χ. Ακριτίδης

“Κόκκινο πανί” αποδείχτηκε το όνομα του Χρόνη Ακριτίδη, ο οποίος βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Μαλακατέ. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας “Ανάπλαση Αθήνας” που επανενεργοποιήθηκε από τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη ήταν αναπληρωτής δήμαρχος επί Ν. Κακλαμάνη και αντιδήμαρχος επί Ντόρας Μπακογιάννη αλλά και υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αντέδρασαν έντονα στο άκουσμα του ονόματός του τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει περίπτωση να επιλέξει το συμφέρον του Παναθηναϊκού έναντι της Διπλής Ανάπλασης”. Το συγκεκριμένο πρόσωπο αμφισβητήθηκε έντονα παρά τις προσπάθειες του επικεφαλής Τ. Μαλακατέ να διαβεβαιώσει πως προτεραιότητά του Ακριτίδη θα είναι ο Παναθηναϊκός.

Αποδοκιμασίες για τον Δ. Γιαννακόπουλο

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με αποδοκιμασίες κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κατά την ανάγνωση από τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο Στέφανο Αυγουλέα δήλωσης του πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη στην οποία τόνιζε πως: “παρέλαβα χρέος 3.600.000 ευρώ και πάνω από το 90% έχει εξοφληθεί πλήρως”, ενώ άφησε ξανά αιχμές για την Θύρα 13. Οι οργανωμένοι αποδοκίμασαν έντονα τον πρώην πρόεδρο του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ με συνθήματα.

Απέσυρε την υποψηφιότητα μέσα σε… δέκα λεπτά

Νωρίτερα, την υποψηφιότητά του… προσπάθησε να καταθέσει ο Κύπριος επιχειρηματίας Φοίβος Μορίδης, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς, παρά το γεγονός ότι... έταξε 200.000 εάν εκλέγονταν! Τ

ον κατηγόρησαν για το ότι στο παρελθόν είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ηρακλή, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για την αξιοπιστία του. Το αποτέλεσμα ήταν να αποσύρει την υποψηφιότητά του μέσα σε… δέκα λεπτά και να απομακρυνθεί άρον άρον από το χώρο. 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις