Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Όταν οι ιθύνοντες της Σούπερ Λιγκ εμπνεύστηκαν τη διεξαγωγή των πλέι οφ, είχαν άλλες προσδοκίες στην παρθενική εμφάνιση των επιπλέον αγώνων!

Σίγουρα δεν υπολόγιζαν ότι φέτος ο Ολυμπιακός θα έκανε περίπατο στο χορτάρι, κάνοντας αυτή τη διαδικασία βαρετή και ανούσια. Ήρθε και η πανδημία και όλα έγιναν τελείως αδιάφορα.

"Ταλαιπωρούνται" οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο... κόσμος που αγαπάει το ποδόσφαιρο για κάποιους που προσδοκούν έσοδα κυρίως από τα τηλεοπτικά, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα φτιάξουν ένα πρωτάθλημα σχεδιασμένο με σοβαρότητα.

Μια ματιά στα πρωταθλήματα της Σουηδίας και της Νορβηγίας, που είναι ημιεπαγγελματικά και ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι, αρκεί για να διαπιστώσετε ότι είναι καλύτερα από το άρρωστο δικό μας. Απλώς γιατί τους παράγοντες εκεί τους ενδιαφέρει πώς θα κάνουν το προϊόν τους καλύτερο, χωρίς να... μαγειρεύουν καταστάσεις που κάνουν περίπλοκα τα πράγματα.

Η εμβόλιμη αγωνιστική των πλέι οφ για κάποιους έμοιαζε μαρτύριο και η είδηση ήταν η νίκη της ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ, που έμοιαζε να έχει βρει λίγη ηρεμία, βυθίζεται πάλι στην εσωστρέφεια. Η "Ένωση", με καλό πλάνο και λιγότερες απουσίες αυτή τη φορά, πέτυχε την πρώτη μεγάλη νίκη σε ντέρμπι. Έπειτα από πολύ καιρό η αυτοπεποίθησή της ανέβηκε κατακόρυφα. Η συνέχεια για την ΑΕΚ θα είναι εύκολη, αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Το απόγευμα, στο "Κλεάνθης Βικελίδης", κόντρα στον Άρη (7,15 μ.μ., Nova), έχει τις ικανότητες να πετύχει ακόμη μια πολύτιμη νίκη. Οι γηπεδούχοι παίζουν για την τιμή των όπλων, μην έχοντας ξεπεράσει τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Στον Ολυμπιακό η κόπωση βγαίνει, ενώ η κατάκτηση του πρωταθλήματος επέφερε χαλάρωση. Το βράδυ πάντως, στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον νεανικό Παναθηναϊκό (9.30 μ.μ., Nova), διαθέτει την εμπειρία να βρει τις φάσεις για γκολ. Οι "πράσινοι" πήραν την πρώτη τους νίκη στα πλέι οφ, ενώ ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει να βάζει νεαρούς ποδοσφαιριστές στη βασική του εντεκάδα!

Στα πλέι άουτ ο Πανιώνιος εντυπωσιάζει και φαίνεται ικανός να περάσει αύριο και από τη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ (7.30 μ.μ., Nova).

Αύριο και η συνάντηση Ατρόμητου - Παναιτωλικού (8 μ.μ., ΕΡΤ) στο Περιστέρι, με τους φιλοξενούμενους να καίγονται για βαθμούς...

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL