Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Αναλογική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής για Άρη και Πανιώνιο λόγω οφειλών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αναλογική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής για Άρη και Πανιώνιο λόγω οφειλών

Την αναλογική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των ΚΑΕ Αρης και Πανιώνιος, αποφάσισε κατά τη σημερινή συνεδρίασή της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σε ό,τι αφορά τον Άρη, η απόφαση προκύπτει κατόπιν αιτήσεων των αθλητών Κώστα Χαραλαμπίδη, Νίκου Αργυρόπουλου, Νίκου Μπάρλου, Φάνη Κουμπούρα, Σπύρου Μούρτου, Δήμου Ντικούδη, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Βεργίνη και Θόδωρου Ζάρα, του προπονητή Δημήτρη Πρίφτη και του τρίτου Ισίδωρα Κούνουπα, ενώ την ίδια στιγμή η ΕΕΑ απέρριψε το αίτημα του Αρη περί ανάκλησης αντίστοιχης απόφασης, που είχε ληφθεί το Νοέμβριο.

Στην περίπτωση του Πανιωνίου, την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής είχαν αιτηθεί οι αθλητές Αναστάσιος Δημητριάδης, Πέτρος Νοέας, Παναγιώτης Νικολακόπουλος, Σάκης Καρύδας, Μάριος Ματαλών και Σωτήρης Μπιλλής.

Παράλληλα, η ΕΕΑ αποφάσισε τη σύνταξη και διαβίβαση έκθεσης προς τον ΕΣΑΚΕ, αναφορικά με την ΚΑΕ Αγιάς Ερμής (Λάρισα BC), η οποία είχε κληθεί με βάση το άρθρο 68 του νόμου 2725/99, το οποίο αφορά το μετοχικό κεφάλαιο Αθλητικής Ανώνυμης Εταιρείας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL