Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.8°C
1 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.8°C13.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.3°C
0 BF 81%
Θάνατος Βούλγαρου οπαδού / Θάνατος Βούλγαρου οπαδού: Προμελετημένο έγκλημα το δυστύχημα!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θάνατος Βούλγαρου οπαδού / Θάνατος Βούλγαρου οπαδού: Προμελετημένο έγκλημα το δυστύχημα!

Δραματικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με το δυστύχημα που έγινε την επομένη του αγώνα Άρη - ΠΑΟΚ 4-2 και σκοτώθηκε ο οπαδός της Μπότε Πλόβντιβ, «αδελφοποιημένης» με τον Άρη, Τόσκο Μποζατζίσκι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., έγινε ταυτοποίηση άλλων πέντε ατόμων, ενώ συνελήφθη και η 26χρονη οδηγός του οχήματος, που πέρασε χθες το πρωί το κατώφλι της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο!

Θυμίζουμε πως η επίθεση από «κουκουλοφόρους» σε ομάδα Βούλγαρων οπαδών έγινε στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής της Θεσσαλονίκης την 5η Ιανουαρίου 2020, κατά την οποία τραυματίστηκε θανάσιμα ο 28χρονος Βούλγαρος, που παρασύρθηκε από το Ι.Χ. που οδηγούσε η συλληφθείσα, η οποία συνεργαζόταν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, με αυτούς που έκαναν την επίθεση! Μάλιστα, η αδελφή του θύματος είχε καταγγείλει από τότε πως υπήρχε και δεύτερο άτομο μέσα στο αυτοκίνητο, κάτι που επιβεβαιώνεται έξι μήνες αργότερα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας είναι αποκαλυπτική:

«Η πολύμηνη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων οπαδών ομάδας της πόλης, οι οποίοι συμμετείχαν σε επίθεση εις βάρος ατόμων στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής την 5.1.2020, κατά την οποία τραυματίστηκε θανάσιμα 28χρονος αλλοδαπός.

Πρόκειται για πέντε ημεδαπούς ηλικίας 24 έως 48 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του νόμου περί όπλων. Επίσης, στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη 26χρονη ημεδαπή δυνάμει εντάλματος σύλληψης κ. ανακρίτριας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, άλλοι δύο ημεδαποί 26 και 24 ετών (σ.σ.: κατηγορούνται για δύο κακουργήματα και εννέα πλημμελήματα), όπως επίσης και η προαναφερόμενη 26χρονη γυναίκα για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής έπειτα από καθοδήγηση και πληροφορίες που τους παρείχαν ο 48χρονος και η 26χρονη και ανέμεναν προκειμένου να εκδηλώσουν την επίθεση. Σημειώνεται ότι το ΙΧΕ αυτοκίνητο με το οποίο παρασύρθηκε ο αλλοδαπός το είχε εκμισθώσει ο 48χρονος άντρας από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL