Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

UEFA: Κανένα «plan b» για τη διεξαγωγή του Final-8 στο Champions League

Μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην πορτογαλική πρωτεύουσα, φήμες ήθελαν να αλλάζει ο τόπος διεξαγωγής του Final-8. Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες του CL στη Λισαβώνα είναι προγραμματισμένοι για τις 12 - 23 Αυγούστου

Δεν υπάρχει «plan B» για τον τόπο διεξαγωγής του Final-8 στο Champions League, που έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί στην Λισαβώνα από τις 12 έως τις 23 Αυγούστου, σύμφωνα με απάντηση της UEFA στην γαλλική εφημερίδα «L' Equipe».

Σημειώνεται ότι μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην πορτογαλική πρωτεύουσα, φήμες ήθελαν να αλλάζει ο τόπος διεξαγωγής του Final-8.

Η πορτογαλική κυβέρνηση, μάλιστα, επανέφερε σε ισχύ ορισμένα περιοριστικά μέτρα και ειδικά σε περιοχές της Λισαβώνας, ωστόσο αυτό, δεν φαίνεται να επηρρεάζει την UEFA.

«Η UEFA βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και τις τοπικές αρχές. Ελπίζουμε ότι όλα θα είναι καλά και ότι θα είναι δυνατή η διοργάνωση του τουρνουά στην Πορτογαλία. Προς το παρόν, δεν υπάρχει λόγος να σχεδιάζουμε ένα εναλλακτικό σχέδιο. Παρακολουθούμε την κατάσταση σε καθημερινή βάση και θα προσαρμοσθούμε εάν χρειαστεί».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις