Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.6°C18.5°C
1 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.6°C16.7°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C14.6°C
0 BF 87%
Σούπερ Λιγκ / Σούπερ Λιγκ: Πρόταση στην κυβέρνηση για κόσμο στα γήπεδα!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σούπερ Λιγκ / Σούπερ Λιγκ: Πρόταση στην κυβέρνηση για κόσμο στα γήπεδα!

Την πρόταση του ΟΦΗ για παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες υιοθέτησε η Σούπερ Λιγκ...

Οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ θα ζητήσουν από την κυβέρνηση την παρουσία κόσμου στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στο 20% της χωρητικότητας των γηπέδων, πρόταση που έγινε από την πλευρά του ΟΦΗ.

Η ομάδα της Κρήτης, με εκπρόσωπό της τον αντιπρόεδρο Ηλία Πουρσανίδη, συμμετείχε στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής με μια πειστική πρόταση. Αυτή περιλαμβάνει συγκεκριμένη μελέτη, στην οποία περιέχεται ακόμα και η εταιρεία διαχείρισης των εισιτηρίων των Κρητικών (ticketmaster), που με συγκεκριμένο πρόγραμμα θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κλείνει εισιτήριο και αυτόματα να αποκλείεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων δίπλα του. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ δούλεψαν πάνω στην πρόταση ώστε να παρουσιαστεί ολοκληρωμένη στην κυβέρνηση και να μπει από φέτος η βάση και για την επόμενη σεζόν.

Στην τοποθέτησή του ο Ηλίας Πουρσανίδης επισήμανε: «Θα πρέπει να είναι μια πρόταση όλων των ομάδων και όχι μόνο του ΟΦΗ. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει κόσμο στους αγώνες. Είναι για το καλό του αθλήματος. Η Ελλάδα αποτελεί πρότυπο ως προς τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία. Γιατί να μην αποτελέσει πρότυπο και το ποδόσφαιρο της χώρας; Με τον τρόπο αυτό θα δουλέψουν και όλες οι δουλειές γύρω από το ποδόσφαιρο".

Πρεμιέρα με Άρη - ΟΦΗ

Με τον αγώνα Άρη - ΟΦΗ το Σάββατο 6 Ιουνίου στο «Κλ. Βικελίδης» θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Την επόμενη μέρα θα διεξαχθούν τα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού και ΑΕΚ - Παναθηναϊκού. To πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών:

1η αγωνιστική: Σάββατο 6 Ιουνίου 9.30 μ.μ. Άρης - ΟΦΗ. Κυριακή 7 Ιουνίου 7.30 μ.μ. ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, 9.30 μ.μ. ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

2η αγωνιστική: Σάββατο 13 Ιουνίου 9.30 μ.μ. Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Κυριακή 14 Ιουνίου 7.15 μ.μ. ΟΦΗ - ΑΕΚ, 9.30 μ.μ. Ολυμπιακός - Άρης.

3η αγωνιστική: Σάββατο 20 Ιουνίου 8.30 μ.μ. ΠΑΟΚ - ΟΦΗ, 9.30 μ.μ. ΑΕΚ - Άρης, Κυριακή 21 Ιουνίου 9.30 μ.μ. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Πλέι άουτ...

Χθες έγινε και η κλήρωση των πλέι άουτ. Οι ομάδες από την 7η έως τη 10η θέση θα δώσουν τέσσερα ματς εντός έδρας και τρία εκτός, ενώ από την 11η έως τη 14η θέση θα παίξουν τα τρία παιχνίδια στο γήπεδό τους και τα τέσσερα εκτός έδρας.

Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής: Σάββατο 6 Ιουνίου 7.15 μ.μ. Πανιώνιος - Βόλος, 8 μ.μ. Ξάνθη - Ατρόμητος. Κυριακή 7 Ιουνίου 7.15 μ.μ. ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης. Δευτέρα 8 μ.μ. Λαμία - Παναιτωλικός.

Στην πρεμιέρα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του κορωνοϊού.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL