Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
"Ανεπιθήτος" ο Αυγενάκης στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Ανεπιθήτος" ο Αυγενάκης στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού

“Βαρομετρικό χαμηλό” επικρατεί, το τελευταίο διάστημα στις σχέσεις του Γιάννη Αλαφούζου με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, κάτι που επιβεβαιώθηκε από την κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να δηλώσει μέσω διαρροής ότι δεν επιθυμεί την επίσκεψη του υπουργού στο προπονητικό της κέντρο.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Αυγενάκης χθες επρόκειτο να επισκεφτεί τα προπονητικά κέντρα της ΑΕΚ και των “Πράσινων” ενόψει της έναρξης των προπονήσεων των ομάδων της Superleague1 σε ολιγομελή γκρουπ. Λίγη ώρα μετά την ενημέρωση από τη ΓΓΑ, ήρθε η απάντηση του Παναθηναϊκού με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήριζε “ανεπιθύμητο” τον Αυγενάκη στις εγκαταστάσεις του. Αντιθέτως, ξεκαθάριζε πως η επίσκεψη των μελών της υγειονομικής επιτροπής ήταν όχι μόνο επιθυμητή, αλλά απαραίτητη.

«...Η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύσει τον υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη, αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη. Αντίθετα, η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Αλαφούζους ήταν ο κύριος εκφραστής της άποψης περί οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, μια θέση που από πολλούς ερμηνεύτηκε και ως η πρώτη εδώ και καιρό διαφοροποίησή του με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague1, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε υποστηρίξει πως υπάρχουν παράγοντες που πιέζουν την κυβέρνηση για επανέναρξη της διοργάνωσης, με το μυαλό των περισσοτέρων να πηγαίνει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ο Λευτέρης Αυγενάκης ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση και διέψευσε ότι του έχει ασκηθεί οποιαδήποτε πίεση, τονίζοντας πως αν έχει συμβεί αυτό με άλλο στέλεχος της κυβέρνησης δεν το γνωρίζει, αλλά το θεωρεί απίθανο. Τελικά, χθες το πρωί το γραφείο Τύπου της ΓΓΑ ενημέρωσε πως οι επισκέψεις του υφυπουργού στα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ δεν θα πραγματοποιηθούν. Η θέση του υπουργείου, όπως εκφράστηκε μέσω του γραφείου Τύπου, έκανε λόγο “για απαραίτητη και απαιτητική διαδικασία που δεν αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις και ενέργειες”.

ΑΛΕΚΑ ΖΟΥΜΗ

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL