Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Συνεχίζεται επ΄ αόριστον η αναβολή στην Premier League
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνεχίζεται επ΄ αόριστον η αναβολή στην Premier League

Την επ΄ αόριστον αναβολή του αγγλικού πρωταθλήματος αποφάσισαν οι σύλλογοι της Premier League, κατά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησαν σήμερα. Το πρωτάθλημα, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, δεν πρόκειται να ξαναρχίσει στις αρχές Μαϊου, όπως ήταν ο προηγούμενος προγραμματισμός, αλλά μόνο τότε, όταν θα είναι απόλυτα ασφαλές, με τη σύμφωνη γνώμη της βρετανικής κυβέρνησης και των υγεινομικών αρχών της χώρας.

Η Premier League επαναλαμβάνει πάντως ότι στόχος είναι η επανέναρξη και ολοκλήρωση όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, καθώς και του κυπέλλου.

Για την αντιμετώπιση των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που δημιουργεί η αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, οι σύλλογοι της Premier League συμφώνησαν ομόφωνα να ζητήσουν από τους ποδοσφαιριστές μείωση των ετήσιων αποδοχών τους σε ποσοστό 30%. Παράλληλα, αποφασίστηκε η χορήγηση ποσού 125 εκατ. λιρών στην EFL και τη National League, δηλαδή τις διοργανώτριες αρχές των υπόλοιπων επαγγελματικών κατηγοριών και της ανώτατης ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπου οι ομάδες αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης.

Η Premier League αποφάσισε επίσης να δωρήσει 20 εκατ. λίρες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας (NHS), καθώς και σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL