Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άννα Κορακάκη: Δίκαιο να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης σκοποβολής Άννα Κορακάκη, μιλώντας στο «Metropolis 95,5», χαρακτήρισε «δίκαιη» την πιθανότητα να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, ενώ αναφέρθηκε και στον κίνδυνο να υπάρξει κρούσμα κορωνοϊού στο Ολυμπιακό Χωριό.

«Η ΔΟΕ ξεκαθάρισε πως θα γίνουν κανονικά και με προτρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας. Δεν είναι μόνο οι αθλητές που έχουν προκριθεί για το Τόκιο, είναι κάποιοι που δεν έχουν προκριθεί, γιατί δεν έχουν γίνει τα προολυμπιακά τουρνουά. Είναι πάρα πολλά τα θέματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες» είπε η Άννα Κορακάκη και συνέχισε:

«Είναι αγωνιστικά δίκαιο να πάρουν μια αναβολή οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Το πρόβλημα είναι το τώρα και ο ένας μήνας που μένουμε μέσα. Οι Ολυμπιακοί είναι σε τέσσερις μήνες και μπορεί τότε να έχει λυθεί το θέμα. Η ΔΟΕ επιμένει να συνεχίσουμε κανονικά, αλλά πώς θα γίνει αυτό όταν έχουμε βγει από την κανονικότητά μας; Οι Ρώσοι σκοπευτές της εθνικής ομάδας βρίσκονται σε ένα προπονητικό κέντρο και κάνουν προετοιμασία παρά την καραντίνα. Εγώ θέτω το ερώτημα τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα μέσα στο Ολυμπιακό χωριό, όπου θα είμαστε 12.000 άτομα από όλο τον κόσμο;».

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Βουταρία

Έχουν πλημμυρίσει αυτές τις μέρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διαφημίσεις Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης που πουλάνε μαθήματα τηλεκπαίδευσης

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις