Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τελετή παράδοσης χωρίς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΑΜΠΕ

Η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην Οργανωτική Επιτροπή «Τόκιο 2020» θα γίνει σήμερα (11.30 π.μ.) χωρίς την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας...

Η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην Οργανωτική Επιτροπή «Τόκιο 2020» θα γίνει σήμερα (11.30 π.μ.) χωρίς την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Θα διεξαχθεί Λαμπαδηδρομία εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου με μόνο δύο Έλληνες δρομείς, τους ολυμπιονίκες Λευτέρη Πετρούνια και Κατερίνα Στεφανίδη, και στη συνέχεια θα ανάψει ο βωμός.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ μέσω βίντεο θα στείλει μήνυμα ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Τόκιο 2020» Γιοσίρο Μόρι. Η τελετή θα είναι «κλειστή» για το κοινό, με ελάχιστους διαπιστευμένους.

Η οργανωτική επιτροπή του «Τόκιο 2020» επέλεξε να μην στείλει στην Αθήνα αντιπροσωπεία υψηλού επιπέδου, η οποία αρχικά συμπεριέλαβε τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Γιοσίρο Μόρι και την υπουργό Ολυμπιακών Αγώνων Σεϊκό Χασιμότο, λόγω του κορωνοϊού. Την ολυμπιακή φλόγα θα παραλάβει ο πρεσβευτής της Ιαπωνίας στην Ελλάδα.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις