Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κατερίνα Στεφανίδη: Η ΔΟΕ μας θέτει σε άμεσο κίνδυνο

Η Κατερίνα Στεφανίδη επεσήμανε ότι η απόφαση της ΔΟΕ να μην αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εκθέτει όλους τους αθλητές σε κίνδυνο λόγω του κορονοϊού.

Η ΔΟΕ εξακολουθεί να μην αποφασίζει για το τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο λόγω του κορονοϊού και παράλληλα θέτει τους αθλητές σε κίνδυνο αφού τους ζητά να συνεχίσουν την προετοιμασία τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι μία αθλήτρια η οποία δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της και λέει την άποψή της ανοικτά.

Αυτή τη φορά με δηλώσεις της στο "Reuters" τα έβαλε με την ΔΟΕ: "Δεν υπάρχει αναβολή, δεν υπάρχει ακύρωση. Η ΔΟΕ θέλει να συνεχίσουμε καθημερινά να ρισκάρουμε την υγεία μας, της οικογένειάς μας αλλά και την δημόσια υγεία. Μας θέτει σε άμεσο κίνδυνο και όχι σε τέσσερις μήνες. Είναι απίστευτο.

Τι θα γίνει στα ομαδικά αθλήματα που θα πρέπει να προπονηθούν όλοι μαζί; Τι θα γίνει στην κολύμβηση; Στην γυμναστική που αγγίζουν όλοι ίδια αντικείμενα. Δεν υπάρχει καμία σκέψη για τον κίνδυνο που μας βάζουν".

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις