Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σκέψεις για τελικό του Champions League στις 27 Ιουνίου

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, σύμφωνα με τα σενάρια που εξετάζει η UEFA ο τελικός του Champions League μετατίθεται για τις 27 Ιουνίου, ενώ τρεις ημέρες νωρίτερα (24/6) θα γίνει ο τελικός του Europa League

Μετά την οριστική απόφαση αναβολής του EURO για το 2021, η UEFA και οι εμπλεκόμενοι φορείς του ποδοσφαίρου αναζητούν τρόπους για την κατά το δυνατόν ομαλή ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, ανάλογα βέβαια και με την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Όπως αναφέρει η «Marca», η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία έχει καταρτίσει ένα σχέδιο που ουσιαστικά προβλεπει «καθυστέρηση» περίπου ενός μήνα στην ολοκλήρωση των διασυλλογικών διοργανώσεων.

Σύμφωνα με αυτό, ο τελικός του Champions League μετατίθεται για τις 27 Ιουνίου, ενώ τρεις ημέρες νωρίτερα (24/6) θα γίνει ο τελικός του Europa League.

Στην UEFA ελπίζουν ότι, αν περί τα μέσα Απριλίου γίνει εφικτή η επανέναρξη των αγώνων, οι δύο μήνες που μεσολαβούν είναι αρκετός χρόνος για να διεξαχθούν κανονικά οι δύο διοργανώσεις, που έχουν διακοπεί στα μισά της φάσης των «16».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις