Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η UEFA ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων του ΕURO 2020

Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα την αναβολή του EURO 2020, που ήταν προγραμματισμένοι για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.

Η υγεία όλων όσων εμπλέκονται στο παιχνίδι είναι η προτεραιότητα, όπως επίσης και η αποφυγή οποιασδήποτε περιττής πίεσης στις εθνικές δημόσιες υπηρεσίες που συμμετέχουν στη διοργάνωση αγώνων. Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει να ολοκληρωθούν όλοι οι εγχώριοι αγώνες που βρίσκονται σε αναμονή λόγω της έκτακτης ανάγκης COVID-19.

Όλοι οι αγώνες της UEFA (συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών) για τους συλλόγους και τις εθνικές ομάδες τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες έχουν τεθεί σε αναμονή μέχρι την επόμενη προειδοποίηση.

Οι αγώνες του UEFA EURO 2020 για το play-off και οι φιλικοί διεθνείς αγώνες, που έχουν προγραμματιστεί για το τέλος Μαρτίου, θα παιχτούν στις αρχές Ιουνίου, υπό την επιφύλαξη της επανεξέτασης της κατάστασης.

Διαβάστε εδώ την επίσημη ανακοίνωση της UEFA.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις