Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ / Χωρίς κόσμο οι αγώνες για δύο εβδομάδες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ / Χωρίς κόσμο οι αγώνες για δύο εβδομάδες

Άγνωστο το πότε θα διεξαχθεί ο φετινός Ημιμαραθώνιος της Αθήνας

Χωρίς κόσμο θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες στην Ελλάδα για τις επόμενες δύο εβδομάδες, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που ανακοινώθηκαν για να αποφευχθεί η περαιτέρω μετάδοση του κορωνοϊού και να προστατευθούν οι ευπαθείς ομάδες. Μετά από αυτό ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε την αναβολή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Σύμφωνα με τα μέτρα της κυβέρνησης, που ανακοινώθηκαν χθες, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην πατρίδα μας, οι διοργανωτές του 9ου Ημιμαραθωνίου Αθηνών, ΣΕΓΑΣ και Δήμος Αθηναίων, ανακοινώνουν ότι ο αγώνας, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου, αναβάλλεται. Οι διοργανωτές θα επανέλθουν με νεότερη ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου και όλα τα τεχνικά ζητήματα που αφορούν τη διοργάνωση".

* Την απόφαση να αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος χάντμπολ των ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη Άργους, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 15 Μαρτίου, έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ΟΧΕ στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

* Μετά την υπουργική απόφαση και η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε ότι οι αναμετρήσεις των δύο πρώτων αγωνιστικών των πλέι οφ θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική: Σάββατο 14 Μαρτίου 7.30 μ.μ. Άρης - ΟΦΗ. Κυριακή 15 Μαρτίου 7.30 μ.μ. ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

2η αγωνιστική: Σάββατο 21 Μαρτίου Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Κυριακή 22 Μαρτίου 5.15 μ.μ. ΟΦΗ - ΑΕΚ, 7.30 μ.μ. Ολυμπιακός - Άρης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL