Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.3°C22.4°C
2 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 87%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
18.8°C23.2°C
4 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
29 °C
26.1°C28.8°C
4 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
0 BF 88%
"Κλίμα τρομοκρατίας στο ΣΕΦ"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Κλίμα τρομοκρατίας στο ΣΕΦ"

H KAE Παναθηναϊκός, με μακροσκελή ανακοίνωση και επιστολές στις αρμόδιες αρχές, καταγγέλλει το "κλίμα τρομοκρατίας" που έζησαν τα μέλη της ομάδας μπάσκετ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ. Στα κυριότερά της σημεία η ανακοίνωση, που συνοδεύεται με σχετικά βίντεο και φωτογραφίες, επισημαίνει:

" Η διοργανώτρια αρχή και η υπεύθυνη ασφαλείας της έχει καταγράψει την επιχείρηση εισβολής στα αποδυτήριά μας, αλλά και την επίθεση που δέχτηκε ο κ. Γιαννακόπουλος εισερχόμενος στο γήπεδο από διαπιστευμένα άτομα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως και ότι δεν υπήρξε καμία σύσταση από την ηχητική εγκατάσταση από τη γηπεδούχο ομάδα. Πώς να υπάρξει αφού αυτή τα σχεδίασε και εκτέλεσε;

* Σε πλήρη συνύπαρξη στον χώρο με τους διαπιστευμένους κουκουλοφόρους, η αστυνομία δεν προέβη σε καμία σύλληψη, παρά των πολλών ποινικών αδικημάτων που λάμβαναν χώρα μπροστά της και όλα αυτά υπό το βλέμμα του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, κύριου Γρηγόρη Δημητριάδη.

* Γι' αυτό που δεν είμαστε καθόλου σίγουροι για το αν αντιλαμβάνεται τον ρόλο του είναι για το υφυπουργείο Αθλητισμού. Κύριε Αυγενάκη, όλα καλά; Ελπίζουμε να είστε καλά στην υγεία σας και να μην υποφέρετε από αφωνία, όπως σας συμβαίνει όποτε ο Παναθηναϊκός πέφτει θύμα βίας. Περιμένουμε με ενδιαφέρον το… tweet που θα καταδικάζετε τη βία που δεχτήκαμε και θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην καταπολέμησή της..."

Με βαριά τιμωρία από την Ευρωλίγκα απελείται ο Ολυμπιακός αν συνυπολογίσουμε ότι για πολύ μικρότερης έκτασης συμβάντα στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Στην έκθεση των παρατηρητών της Ευρωλίγκα γίνεται λόγος για απόπειρα επίθεσης στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καταγράφηκε η εισβολή 15 χούλιγκαν στα αποδυτήρια, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην έλλειψη μέτρων ασφαλείας από την πλευρά του Ολυμπιακού, αλλά και στην παρουσία διαπιστευμένων που λειτουργούσαν ως οπαδοί με φραστικές επιθέσεις στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL