Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ / Απέρριψε το αίτημα των ΠΑΟΚ και Ξάνθης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ / Απέρριψε το αίτημα των ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση που είχαν καταθέσει ΠΑΟΚ και Ξάνθη για προσωρινή διαταγή στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Αυτό σημαίνει πως το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ μπορεί να συνεχίσει τη διαδικασία, με τις δύο ομάδες να έχουν πάρει προθεσμία να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι αύριο Παρασκευή.

Οι δύο ΠΑΕ είχαν ζητήσει να «παγώσει» η εκδίκαση της υπόθεσης από τα πειθαρχικά όργανα της Σούπερ Λιγκ και της ΕΠΟ, αλλά το ΣτΕ απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα. Οι κύριες αιτήσεις ακύρωσης της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ θα συζητηθούν στην επταμελή, αυξημένη, σύνθεση του Γ' Τμήματος του ΣτΕ στις 2 Απριλίου 2020.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Στη χώρα των θαυμάτων όπου ζούμε συνέβη και αυτό και φυσικά πλέον τίποτα δεν μας εκπλήσσει. Ο εισηγητής της προσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ΣτΕ, ο οποίος είχε ορισθεί την Παρασκευή 21.2 αντικαταστάθηκε αιφνίδια χθες Τρίτη 25.2. Και -ω του θαύματος- σήμερα Τετάρτη ανακοινώθηκε η απόρριψη του αιτήματος της προσωρινής διαταγής.

Διαδικασία που παραπέμπει ξεκάθαρα στις πρόσφατες πρακτικές της ΕΕΑ και την αλλαγή μελών της εν μέσω εκκρεμοδικίας από τον -χαριτωμένο στις χθεσινές φωτογραφίες- Λευτέρη Αυγενάκη, που κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Τα πλοκάμια του Βαγγέλη Μαρινάκη πλέον αγγίζουν όλους τους τομείς της χώρας και όσο πιο αργά το αντιληφθούν όλοι τόσο πιο πολύ θα διολισθαίνει η Δημοκρατία (;). Προφανώς η -ήσσονος σημασίας- εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει την πρόθεσή μας να καταρρίψουμε τις φαντασιώσεις της καταγγελίας σε οποιοδήποτε κανονικό δικαστήριο, όπως ήδη έχουμε προαναγγείλει".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL