Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Γ.Μπουρνούς: Άδειασμα της UEFA στον κ. Μητσοτάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ.Μπουρνούς: Άδειασμα της UEFA στον κ. Μητσοτάκη

«Ολοκληρώθηκε, σήμερα, η επικοινωνιακή φάρσα της κυβέρνησης με τίτλο "Μνημόνιο για την ανάταξη του ελληνικού ποδοσφαίρου", που χαρακτηρίστηκε από άστοχους πολιτικούς χειρισμούς, σκιές, παροπλισμό του αρμόδιου υφυπουργού για τον αθλητισμό, και μια επαίσχυντη τροπολογία», τονίζει ο αναπληρωτής τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς.

Ο ίδιος προσθέτει ότι «το "μνημόνιο", μετά από την προφανή άρνηση των διεθνών ομοσπονδιών του ποδοσφαίρου, κατέληξε, τελικά, μια συνυποσχετική επιστολή "δήλωσης ενδιαφέροντος", που αποτελεί, ουσιαστικά, παράταση της τεχνικής βοήθειας που παρέχεται, ήδη από το 2016, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».

«Η επιστολή αυτή, βέβαια, εμπλουτίστηκε με εντυπωσιακά στοιχεία "ευχολογίου" ώστε να "θεμελιώνεται" η ανύπαρκτη αποτελεσματικότητα των ενεργειών της κυβέρνησης», σημειώνει ο ίδιος.

Καταλήγοντας, ο Γ.Μπουρνούς επισημαίνει ότι «η δήλωση, άλλωστε, του προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν ότι "εξακολουθεί να πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο θα λύσει τα προβλήματά του, αλλά χωρίς βοήθεια", είναι χαρακτηριστικό της "αποφασιστικότητας" που επέδειξε ο πρωθυπουργός, της "συνεργασίας" που τελικά κατάφερε δια του κ. Γεραπετρίτη και της "εμπιστοσύνης" που απολαμβάνει η σημερινή κυβέρνηση με όποιον συνομιλεί».

«Άνθρακες ο θησαυρός. Φάρσα με το δήθεν μνημόνιο με την UEFA για το ποδόσφαιρο» υπογραμμίζει ο αναπληρωτής τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λογο για «απλή παράταση της τεχνικής βοήθειας που υπάρχει ήδη από το 2016».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL