Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απολογήθηκαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Μέχρι την Παρασκευή θα καταθέσουν υπομνήματα...

Η εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ - Ξάνθης ενώπιον του αθλητικού δικαστή, και συγκεκριμένα της πρωτοδίκη Μαρίας Φραγκιά, ολοκληρώθηκε χθες ύστερα από τέσσερις ώρες και πλέον ώρες, σε μια διαδικασία από την οποία δεν έλειψαν οι εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και εντάσεις.

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ έδωσε διορία έως την προσεχή Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου για την κατάθεση υπομνημάτων στο θέμα με την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι απόφαση θα εκδοθεί και να ανακοινωθεί μετά την Καθαρά Δευτέρα. Η κυρία Φραγκιά διευκρίνισε ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα μπει στην ουσία της υπόθεσης, όπως και αν θα κάνει δεκτές τις πρόσθετες παρεμβάσεις.

Οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη ζήτησαν από την έδρα να μπει στην ουσία της υπόθεσης, δηλαδή να την εκδικάσει εκκινώντας τη διαδικασία από την αρχή, ενώ Ολυμπιακός και ΑΕΛ θέλουν να επιβληθούν άμεσα οι ποινές που προβλέπονται μετά το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι δύο ΠΑΕ της βόρειας Ελλάδας υποστήριξαν ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ τους, ισχυρισμό τον οποίο προσπάθησε να καταρρίψει η πλευρά του Ολυμπιακού, όπως και η ΑΕΛ, ενώ η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν παρευρέθηκε στη χθεσινή διαδικασία.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο