Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απολογήθηκε η Ξάνθη για την πολυϊδιοκτησία

Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η απολογία της ΠΑΕ Ξάνθη στο πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής, αναφορικά με το μετοχολόγιό της. Ο πρωτοδίκης και αναπληρωτής αθλητικός δικαστής, Χριστόφορος Μάρκου, έδωσε...

Ολοκληρώθηκε η απολογία της ΠΑΕ Ξάνθη στο πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής, αναφορικά με το μετοχολόγιό της. Ο πρωτοδίκης και αναπληρωτής αθλητικός δικαστής, Χριστόφορος Μάρκου, έδωσε προθεσμία ως το μεσημέρι της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου για την κατάθεση των υπομνημάτων.

Στην αγόρευσή του, ο εκπρόσωπος του Πολυχρόνη Συγγελίδη (Χριστοδούλου) ανέφερε: «Στις 4/12 η Insports υποβλήθηκε η αίτηση, στις 19/12 υπογράφηκε ένα προσύμφωνο, στις 7/3 κλήθηκε να δώσει στοιχεία, 21/3 τα κατέθεσε και 26/3 έπεσαν οι υπογραφές. Στις 31/12 έγινε η εξόφληση. Ουδεμία παράβαση έγινε, η μεταβίβαση έγινε νομίμως μετά την άδεια της ΕΕΑ. Μιλάμε για μεταβίβαση από Πανόπουλο και Συγγελίδη σε μία εταιρεία που ανήκει στον Πανόπουλο και τον Συγγελίδη, με τα ίδια ποσοστά. Η μεταβίβαση έγινε για λόγους εξορθολογισμού του ομίλου. Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα επικυρώσετε μία βαρεία παράβαση, χωρίς να εξετάσετε το θέμα της πολυϊδιοκτησίας. Δεν άλλαξε ο απώτερος μέτοχος, προφανώς εκ παραδρομής δεν άλλαξε ο μέτοχος στον φάκελο".

Από την πλευρά τους οι Ολυμπιακός, Πανιώνιος και ΑΕΛ ζήτησαν τον υποβιβασμό της Ξάνθης, ζητώντας από τον κ. Μάρκου να μην εξετάσει την ουσία της υπόθεσης, παρά μόνο να επιβάλει ποινές σύμφωνα με την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο πρωτοδίκης μπει στην ουσία της υπόθεσης, καθώς δεν έδειξε τις προθέσεις του.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πού αλλού γίνονται αυτά;

Μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας, η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι η εξής: Πρώτον, η δημόσια Υγεία δοκιμάζεται από ελλείψεις προσωπικού, υλικού και εξοπλισμού ασφάλειας. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει μόνο τον εφοδιασμό της σε χειροκροτήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις