Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C14.5°C
2 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.2°C13.9°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.1°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
14 °C
12.5°C16.0°C
3 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
10.1°C10.2°C
3 BF 95%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ "32" / Η Άρσεναλ έριξε "κανονιά" μετά το 80'
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ "32" / Η Άρσεναλ έριξε "κανονιά" μετά το 80'

Με το ένα... πόδι εκτός της συνέχειας του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που έχασε 0-1 από την Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι "ερυθρόλευκοι" παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου, με χαρακτηριστικό ότι δεν είχαν ούτε μια κλασική ευκαιρία μετά το δεύτερο λεπτό του αγώνα!

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και λίγο ήθελε να προηγηθεί στο 2', όταν σουτ του Βαλμπουενά απέκρουσε δύσκολα ο Λένο και το "ριμπάουντ" πήγε σε πόδια αμυνόμενων και όχι σε παίκτες του Ολυμπιακού, που καραδοκούσαν.

Με την πάροδο του χρόνου οι "κανονιέρηδες" ανέβαζαν την απόδοσή τους και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 20'. Μετά από πάσα του Μαρτινέλι, ο Λακαζέτ από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σα. Μετά το 30' η αγγλική ομάδα είχε τον έλεγχο, απειλούσε με γρήγορο παιχνίδι στους κενούς χώρους, αλλά χωρίς κάποια σημαντική τελική προσπάθεια.

Με τις δύο ομάδες να συναγωνίζονται σε "φλυαρία" στον χώρο του κέντρου, το ματς φαινόταν πως οδεύει για ισοπαλία χώρις γκολ, μέχρι που ήρθε η φάση του 82'. Ο Ομπαμεγιάνγκ από αριστερά έδωσε στον Σάκα, που μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Λακαζέτ με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Αμέσως μετά η Άρσεναλ έχασε κι άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 85' ο Σα απέκρουσε θαυμάσια δυνατό σουτ του Λακαζέτ μέσα από την περιοχή και στο κόρνερ που ακολούθησε ο Παπασταθόπουλος "σημάδεψε" το δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (65' Φορτούνης), Γκιλιέρμε, Μασούρας (75' Λοβέρα), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Γουίλοκ (75' Πεπέ), Παπασταθόπουλος (92' Μέιτλαντ - Νάιλς), Μουστάφι, Νταβίντ Λουίζ, Σάκα, Τζάκα, Γκεντουζί, Μαρτινέλι (58' Θεμπάγιος), Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL